Dezvăluiri din puşcărie. Un interlop acuză un candidat la şefia DNA că l-a forţat să facă denunţuri VIDEO

Bogdan Dumitrache, zis şi Crocodilul, a făcut, într-un interviu acordat România TV, dezvăluiri incendiare despre un candidat la DNA. Crocodilul l-a denunţat pe acesta spunând că a ajuns la închisoare pentru că nu a vrut să toarne un procuror. Cel care i-a cerut denunţul sub ameninţare este nimeni altul decât Marius Iacob. Dumitrache s-a predat după ce ajunsese un afacerist prosper în Costa Rica.

26 iul. 2018, 11:55
Dezvăluiri din puşcărie. Un interlop acuză un candidat la şefia DNA că l-a forţat să facă denunţuri VIDEO

Anterior acestei altercaţii, am fost racolat cu prietenii pentru a face o campanie electorală pt PDL, însă am refuzat cu certitudine propunerea. Domnul Poteraş m-a abordat, în anul 2008, să racolăm persoane pentru a vota. După terminarea alegerilor ni se promiteau avantaje în sectorul 6. Eu aveam două case de amanet în sectorul 6 şi pe toţi cei care aveau afaceri ne racolau„, a declarat Bogdan Dumitrache, pentru România TV.

Acest dosar s-a redeschis în 2013, de către domnul Marian Gherman. Am fost luat cu mascaţii de acasă, dus la DIICOT, am fost audiat ultimul. Când am intrat în birou, dl. Gherman împreună cu Marius Iacob nu m-au întrebat nimic despre fapta pentru care mi-au redeschis dosarul. Pur şi simplu au redeschis, dar ţinta era Max Bălăşescu. Se ştia că am acelaşi hobby cu Max Bălăşescu, motociclismul… Ne întâlneam şi probabil au crezut că între noi e o legătură de prietenie. Le-am spus succint, nu-l cunosc…”păi putem noi să spunem şi semnezi, altfel îmbătrâneşti la puşcărie„, mi-a spus dl Marius Iacob.

Le-am spus că nu dau nicio declaraţie, n-ai cum să bagi un om la puşcărie pentru că e ameninţată libertatea ta, când te simţi nevinovat. Au spus că voi îmbătrâni la puşcărie şi am plecat pe arest. M-au arestat şi m-au băgat la tentativă de omor pe o faptă la care eu am NUP. Eu sunt o victimă a unui procuror, n-am vrut să dansez după cum a cântat dânsul„, a mai spus Dumitrache, în interviul pentru România TV.

Bogdan Dumitrache, cunoscut sub numele de Crocodilu, este un fost sergent de jandarmi care, în urmă cu mai bine de zece ani, a părăsit Ministerul de Interne şi a început să-şi croiască drum spre vârful lumii interlope. După ce s-a remarcat în mai multe bătăi de stradă, Crocodilu a devenit unul dintre membri marcanţi ai grupării Sportivilor, devenită cunoscută tocmai ca urmare a actelor de violenţă.


loading...
Partenerii noștri