Dezvăluiri din trecutul de DAMĂ DE COMPANIE al Monicăi Gabor: Ce tarife avea pentru PARTIDELE DE SEX

Monica Gabor a părăsit România pentru o viaţă nouă în SUA. Indiferent de imaginea pe care şi-a construit-o acum, trecutul nu şi-l poate şterge cu buretele, iar poveştile despre ce era Monica Gabor înainte de a deveni doamna Columbeanu încă mai ies la iveală.

13 oct. 2013, 14:57
Dezvăluiri din trecutul de DAMĂ DE COMPANIE al Monicăi Gabor: Ce tarife avea pentru PARTIDELE DE SEX

Faptul că Monica Gabor ar fi prestat servicii sexuale pe bani, înainte de a-l cunoaşte pe Irinel Columbeanu, este susţinut de mărturisirea Crinei, o tânără care a lucrat cu ea, în urmă cu mai mulţi ani, potrivit click.ro. Cele două s-au întânit în Bucureşti, în calitate de colege de apartament, deşi ele se cunoşteau din Bacău, din copilărie.

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată (Monica Gabor n.r.) în calitate de colegă de apartament şi de job. La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră„, a povestit tânăra.

Crina a mai spus că tarifele pentru partidele de sex erau fixe: un milion şi jumătate de lei vechi, oral şi normal, două milioane, ora. În anumite cazuri, putea fi şi sex anal.

CITEŞTE ŞI: Monica Gabor, sedinţă foto MACABRĂ după moartea mamei ei. Citeşte poezia pe care i-o închină