DEZVĂLUIRI din viaţa unui politician. Travestitul Cora a fost MENAJERA lui Mădălin Voicu VIDEO

Travestitul care a iscat controverse la o emisiune-concurs a fost menajera lui Mădălin Voicu. Politicianul a recunoscut că transsexualul Cora îl alinta "Craiule" şi se uita urât la toate fetele care ieşeau din camera lui.

11 oct. 2014, 13:43
DEZVĂLUIRI din viaţa unui politician. Travestitul Cora a fost MENAJERA lui Mădălin Voicu VIDEO

Travestitul Cora din Cluj, pe numele lui adevărat Paul Nicolae, a devenit vedetă naţională după ce a apărut în diverse emisiuni TV. Acum detalii picante din trecutul lui ies la iveală. În urmă cu 16 ani, travestitul a fost menajera şi omul de încredere al familiei politicianului Mădălin Voicu, potrivit wowbiz.ro.

Cora îl alinta pe politician „Craiule, voinicule” şi le apostrofa pe toate fetele care ieşeau din camera lui Mădălin Voicu.

Îmi spunea „Craiule, voinicule” şi când ieşeau fete de la mine din cameră, el zicea „veniţi aici să vă împuiaţi, fir-aţi ale dracului să fiţi„, a spus Mădălin Voicu.

Travestitul concurează acum la o emisiune de gătit şi a iscat deja controverse. Un concurent a părăsit competiţia din cauza lui.

Sunt un om cu capul pe umeri, sunt open mind. Să vorbească fiecare ce vrea, cum vrea la adresa mea. Calc totul în picioare„, a spus Cora.

Cora trăieşte în Olanda de 16 ani. Acolo duce o viaţă dublă: ziua e bucătar la un restaurant cu pretenţii, iar noaptea face spectacole de cabaret în cluburi de travestiţi.

Citeşte şi Apariţie surpriză la MasterChef. Chef Patrizia, fermecată de un travestit