Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. „Numai Dumnezeu putea să facă asta!”

Rona Hartner traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul IV. Artista este internată la un spital din Franţa, unde urmează un tratament dur.

29 aug. 2023, 19:05
Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. „Numai Dumnezeu putea să facă asta!”
Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. "Numai Dumnezeu putea să facă asta!"

Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. Artista face chimioterapie, iar vestea bună este că nu se simte deloc rău.

„Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta! O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”, a declarat Rona Hartner pentru Ciao!.

Citeşte şi: Veşti teribile despre Jean Paler. Artistul este internat la reanimare, la Terapie Intensivă, diagnostic crunt pus de medici!

Rona Hartner a descoperit că are cancer la plămâni după ce a mers la un pneumolog în București. Tușea foarte rău, iar în Franța i se dădea doar paracetamol. I s-a recomandat ulterior o radiografie în România, iar mai apoi a primit și diagnosticul crunt!

Vedeta dă vina pe stres, mai ales că nu a mai fumat de 32 de ani: „Acest cancer l-am făcut pe fond de stres. La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa!”, ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc. Luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul pentru că am vrut să fac eu totul. Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți altfel poți claca cu totul”.

„Practic, la ora actuală nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a mai spus Rona Hartner.