Dezvăluiri EXPLOZIVE din dosarul Alinei Bica. Bodyguard-ul lui Cătălin Botezatu, complice la şpăgi

Bodyguardul lui Botezatu este implicat în dosarul retrocedărilor de la ANRP. Potrivit România TV, un martor le-a dezvăluit anchetatorilor că acesta era omul pe numele căruia Alina Bica şi consilierul ei îşi treceau şpăgile primite. Astfel, Ştefan Gavrilă, zis Lucian, a primit apartamente şi terenuri, iar apoi a ameninţat-o pe fosta şefă antimafia ca nu îi mai dă nimic.

04 ian. 2015, 08:36
Dezvăluiri EXPLOZIVE din dosarul Alinei Bica. Bodyguard-ul lui Cătălin Botezatu, complice la şpăgi

Noi informaţii ies la iveală în dosarul de corupţie care o are în centru pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Potrivit România TV, Alina Bica şi consilierul ei îşi treceau şpăgile primite pe numele bodyguard-ului lui Cătălin Botezatu, Ştefan Gavrilă.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în dosarul retrocedărilor. Dorin Cocoş ar fi făcut presiuni asupra Alinei Bica

Din actele si lucrarile dosarului nr.446/P/2014 a rezultat ca Mihailescu Ionut Florentin si Bica Alina Mihaela au dobandit bunuri imobile (teren), iar pentru disimularea provenientei acestora, actele de proprietate au fost intocmite pe numele lui Gavrila Stefan si pe numele altor persoane interpuse”, se arată în ordonanţa procurorilor care se ocupă de caz, Gheorghe Popovici şi Dănuţ Volintiru.

Citeşte şi Detalii SCANDALOASE în DOSARUL BICA. Ce făcea fosta şefă ANTIMAFIE de FRICA Elenei Udrea

Potrivit martorilor audiaţi, Ştefan Gavrilă a fost bun prieten al celor doi şi până la un moment dat a fost omul lor de încredere. Unul dintre martori a dat exemplul unui apartament din zona Alba Iulia, din Capitală, care în acte a fost trecut pe numele lui Ştefan Gavrilă, dar în realitate îi aparţinea consilierului Alinei Bica.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în CAZUL BICA. Fosta şefă DIICOT: Mă simt tăiată bucată cu bucată


loading...