DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE în cazul controlorilor traficanţi de ţigarete din trenul „Prietenia” VIDEO

Informaţii exclusive au apărut despre cum a decurs operaţiunea de prindere a controlorilor traficanţi din trenul Bucureşti-Chişinău. Unul dintre suspecţi s-a baricadat în toaletă 30 de minute ca să arunce din tren toate baxurile cu ţigări. Câteva pachete au fost recuperate de poliţişti din conducta de scurgere, informează România TV.

10 mai 2017, 08:31
DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE în cazul controlorilor traficanţi de ţigarete din trenul „Prietenia” VIDEO

Toată această anchetă a fost declanşată după ce poliţiştii de la Ilfov au oprit în trafic un autoturism în care erau peste 80.000 de ţigarete. Bărbatul oprit în trafic a dat informaţii de unde provine această marfă de contrabandă şi astfel au ajuns poliţiştii la reţeaua din care făceau parte şi controlori.

Citeşte şi Patru persoane, reţinute în cazul contrabandei cu ţigări din trenul „Prietenia”

S-au urcat în tren şi au mers la şeful de tren care era şi el baricadat în camera special amenajată pentru funcţia pe care o deţinea. Au găsit înăuntru un sac aşezat pe banchetă în care erau zeci de mii de ţigări.

Întrebaţi fiind dacă sunt şi alte produse de contrabandă în tren, acesta a indicat şi un grup sanitar. Poliţiştii au încercat să intre şi acolo, însă uşa era blocată pe dinăuntru, unde se afla şi un alt controlor. Oamenii legii au spart uşa şi l-au găsit pe acesta în timp ce încerca să demonteze vasul de toaletă pentru a arunca pe scurgere ţigările de contrabandă.

În acest caz au fost reţinute patru persoane.

Citeşte şi Peste 100.000 de ţigarete de contrabandă, depistate în trenul „Prietenia”