DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Dragoş Dolănescu. „Maria Ciobanu i-a pus coarne lui tata”. Cu cine l-a înşelat

Între Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu a fost o mare iubire, dar cu năbădăi. Relaţia lor plină de scântei a sfârşit cu o despărţire dureroasă, plină de reproşuri şi de scandal. În premieră, Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist, vorbeşte despre motivul despărţirii celor doi.

19 mai 2015, 09:22
DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Dragoş Dolănescu. „Maria Ciobanu i-a pus coarne lui tata”. Cu cine l-a înşelat

Maria Ciobanu (77 ani) şi Ion Dolănescu au trăit o mare iubire în tinereţe, scrie click.ro. Erau frumoşi, faimoşi şi invidiaţi pentru succesul lor. Alcătuiau o pereche frumoasă, însă relaţia lor s-a încheiat cu un scandal imens. Nici măcar Ionuţ, rodul iubirii lor, nu i-a putut ţine împreună. Acum, la şase ani de la moartea lui Ion Dolănescu, când lupta dintre moştenitori este tot mai aprigă, Dragoş Dolănescu s-a decis să dezvăluie un secret bine păstrat.

Citeşte şi Lovitură dură pentru Ionuţ Dolănescu. Vedeta trebuie să îi plătească fratelui o sumă uriaşă

„Maria Ciobanu i-a pus coarne lui tata. De asta a spus că tata a bătut-o. Prima dată a prins-o cu un violinist, dar a iertat-o. A doua oară însă, n-a mai vrut să audă de ea. I-a zis, «cu tine nu se mai poate», dezvăluie Dragoş, care susţine că ştie aceste lucruri chiar de la Ion Dolănescu. Povestea o ştie şi Ionuţ, fiul celor doi. Maria Ciobanu i-ar fi spus adevărul atunci când acesta i-a întrebat de ce nu s-au mai putut înţelege. Dragoş Dolănescu mai spune că n-o poate ierta pe Maria Ciobanu pentru că l-a vorbit de rău pe Dolănescu, imediat după ce s-a stins din viaţă.

Citeşte şi Clipe cumplite pentru FAMILIA lui IONUŢ DOLĂNESCU. Ce se întâmplă cu fiul cel mic al cântăreţului

„Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu s-au urât teribil după ce s-au despărţit. Au ajuns şi la tribunal. Tata avea nevoie de bani, ca să cumpere o casă în strada Mitropolit Iosif din Bucureşti, şi s-a împrumutat de la Maria Ciobanu. A luat 60.000 de dolari de la ea şi au făcut acte la notar. Tata i-a dat banii înapoi, dar nu a făcut un act, prin care să demonstreze că i-a dat datoria. Şi în 1976 s-a trezit că Maria Ciobanu i-a deschis proces la Judecătoria Sectorului 4. Tata a trebuit să-i plătească încă o dată datoria”, susţine Dragoş Dolănescu.

Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu au făcut o nuntă de pomină în 1971, deşi fiecare era căsătorit cu altcineva. El avea 27 de ani, iar ea, 34. În 1972 s-a născut singurul lor fiu, Ionuţ, acesta fiind de altfel şi anul în care s-au despărţit. Câţiva ani mai târziu, cântăreţul s-a îndrăgostit de Margarita Valenciano, căruia i l-a dăruit pe Dragoş.