Dezvăluiri incendiare despre performanţele amoroase ale lui Cristi Borcea din tinereţe. O fostă colegă de liceu rupe tăcerea: „Ca elev era mediocru, dar era mare cuceritor”

O fostă colegă de liceu a lui Cristi Borcea a făcut dezvăluiri incendiare despre viața amoroasă a acestuia din tinerețe. Astfel, fostul acţionar al lui Dinamo era un elev mediocru, dar avea succes la femei și juca fotbal la Progresul București.

04 mart. 2024, 12:46
Dezvăluiri incendiare despre performanţele amoroase ale lui Cristi Borcea din tinereţe. O fostă colegă de liceu rupe tăcerea: „Ca elev era mediocru, dar era mare cuceritor”
Dezvăluiri incendiare despre performanţele amoroase ale lui Cristi Borcea din tinereţe. O fostă colegă de liceu rupe tăcerea: "Ca elev era mediocru, dar era mare cuceritor"

Dezvăluiri incendiare despre performanţele amoroase ale lui Cristi Borcea din tinereţe. Succesul de care se bucură fostul şef de la Dinamo în rândul femeilor este deja legendar. Acum apar infromaţii care arată că Cristi Borcea era mare crai și în adolescență. Una dintre fostele colege de liceu a mărturisit cum era afaceristul în urmă cu zeci de ani, înainte să devină milionar.

„Era mare cuceritor. Juca fotbal la Progresul București. Ca elev era mediocru, dar se descurca”, a spus fosta colegă a lui Cristi Borcea, potrivit Libertatea. De altfel chiar şi aceasta a recunsocut că a neglijat şcoala şi a luat Bacalaureatul abia la 26 de ani: „Am preferat să mă angajez gestionar la butelii. Era tentant, rămâneam cu câte 50.000 lei pe zi pe vremea comuniștilor. Nu mi-a fost rușine cu munca de jos, n-am dat în cap pentru bani!”.

Citeşte şi: Cristi Borcea a dezvăluit secretul care l-a transformat în masculul alpha: „Am avut șansă de la Dumnezeu”. Cum a reușit să cucerească orice femeie și-a dorit

În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel și are o familie numeroasă, având nouă copii din mai multe relații. Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa, duce o viață de lux în Statele Unite ale Americii, unde studiază arhitectura. „Mihaela are casă, i-am lăsat foarte multe. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început. Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa pe care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de trei milioane de euro. În ea stau şi acum”, afirmase Cristi Borcea.