Dezvăluiri INCENDIARE făcute de omul de afaceri Remus Rădoi. Încrengături nebănuite între Poliţia din Caracal, DIICOT şi interlopi

Declaraţii incendiare la România TV, făcute de omul de afaceri din Caracal, Remus Rădoi. Acesta a mărturisit că a participat la o petrecere alături de poliţiştii din Caracal la care a fost inclusiv fostul şef al acestora, Nicolae Mirea. Omul care administrează un grup de firme de pază din Caracal și la care a apelat comisarul Nicolae Alexe, adjunctul șefului IPJ Olt, în ziua de 25 iulie, ca să-i dea date despre o mașină argintie cu care ar fi fost răpită Alexandra, s-a autodevoalat că e agent sub acoperire sau colaborator apropiat al unora dintre instituțiile statului, cărora le furniza constant informații. Remus Rădoi îl acuză, totodată, pe șeful DIICOT Olt că a încercat să influenţeze martorii într-un dosar de prostituţie, trafic de persoane şi cămătărie.

31 aug. 2019, 08:04

După ce a fost dat afară din poliţie, acuzat fiind că a fost implicat într-un dosar de proxenetism, fostul agent Dan Dumitrescu a făcut acuzaţii grave la adresa omului de afaceri Remus Rădoi. Fostul agent l-a acuzat pe afacerist că are o relaţie destul de apropiată cu fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe.

Dezvăluiri incendiare făcute de poliţistul destituit Dan Dumitrescu. Interlopul Oacă trebuia să ia fetele de la casa lui Dincă

Remus Rădoi susţine însă că acuzele fostului agent de poliţie sunt simple invenţii si subliniază faptul că Dan Dumitrescu a făcut parte din reţeaua de trafic de persoane din Caracal, destructurată de DIICOT la începutul acestui an.

„Atat eram de apropiat in relatia cu domnul Alexe incat l-am sesizat catre organele superioare pentru a fi cercetat. Nu am furnizat nici o informaţie despre acest domn Dinca. In repetate randuri am afirmat ca nu aveam date despre acest Dinca inainte de intamplarea evenimentului. Probabil ca domnul Dumitrescu va trebui sa probeze si cele pe care le afirma. Relatia cu domnul Alexe a fost strict una profesionala, in sensul ca noi i-am sprijinit in destructurarea unor grupari de crima organizata in repetate randuri de-a lungul mai multor dosare. Acest domn politist, de frica pentru ca o sa urmeze sa faca ceva puscarie, inventeaza niste chestiuni care nu se pot proba. Este de notorietate ca dansul face parte din acest clan. Era membru activ in acest clan. Facea parte din clan, consuma cocaina”, se apără Remus Rădoi.

Remus Rădoi a mărturisit că în urmă cu mulţi ani a participat la o petrecere invitat fiind chiar de Dan Dumitrescu. La acea petrecere, care ar fi avut loc chiar în barul deţinut de fostul agent, ar fi fost aproape toţi lucratorii din Poliţia Caracal, inclusiv fostul şef al Poliţiei Caracal Nicolae Mirea. 

„Am fost în scop operativ acolo, în scop informativ, pentru a scoate informaţii despre lucrurile care se întâmplau în acel moment acolo”, a explicat omul de afaceri.

Rădoi a vorbit şi despre procurorii care s-au ocupat de acest caz, mărturisind că a depus o plângere împotriva procurorului Călina Ionuţ într-un dosar de cămătarie, prostituţie şi trafic de persoane. Omul de afaceri susţine s-a încercat influenţarea martorilor din respectivul dosar. El îl acuză inclusiv pe șeful DIICOT Olt, Dumitru Dumitru.

„Am informații concrete de la acest procuror că domnul Dumitru Dumitru, șeful DIICOT Olt, ar fi vorbit cu domnul Mirea, șeful Poliției Caracal, despre acest dosar, înainte ca acest dosar să fie public și înainte ca perchezițiie să se facă. Deci un lucru ilegal! Nu avea voie să știe nimeni că exista un dosar asupra grupării, mai ales că Mirea și Humă erau suspectați de conlucrare cu acești infractori. Acum trei zile, se pare că procurorul șef Dumitru Dumitru a venit la Caracal și a reaudiat trei victime din acest dosar într-o formulă foarte scurtă. El a încercat să convingă pe unii din ei să schimbe oarecum declarațiile, respectiv victima indica că i s-a cerut taxă de protecție, iar procurorul i-a spus să scrie doar că a fost amenințată, fiindcă DIICOT anchetează doar amenințarea. A încercat astfel să scurteze declarația unui martor”, a explicat Rădoi.