Dezvăluiri incendiare în scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat de fapt între cele două: „George minte cu nerușinare. După ce se dă sentința va avea dreptul”

Andreea Bălan și Viviana Sposub sunt într-un adevărat război, iar după acuzațiile făcute de George Burcea și actuala sa iubită, o sursă din anturajul cântăreței face lumină în acest scandal.

06 ian. 2022, 19:44
Dezvăluiri incendiare în scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat de fapt între cele două: „George minte cu nerușinare. După ce se dă sentința va avea dreptul”

Andreea Bălan și Viviana Sposub ar fi într-un adevărat război, care a atins apogeul după conversație telefonică între cele două, când artista i-ar fi aruncat vorbe grele actualei iubite a lui George Burcea.

Viviana Sposub a făcut public incidentul respectiv, iar George Burcea a susținut-o pe iubita sa și a mai adăugat că Andreea Bălan nu-i permite acestuia să-și vad fiicele decât câteva ore și doar după îndelungate insistențe.

George Burcea intervine după ce Andreea Bălan ar fi înjurat-o pe Viviana: „Oamenii răi sunt doar triști”

Prezentatoarea Viviana Sposub a acuzat-o pe Andreea Bălan, că ar fi jignit-o fără motiv, în cadrul unei cconversații telefonice.

Una dintre prietenele apropiate ale Andreei Bălan rupe tăcerea în acest scandal și dezvăluie ce s-a întâmplat de fapt în seara în care artista și Viviana Sposub au vorbit la telefon.

Sursa din anturajul artistei a mai povestit că Andreea Bălan este foarte deranjată de faptul că George Burcea nu le duce pe fiicele sale acasă la el, așa cum a stabilit Protecția Copilului, ci merge cu ele la locuința Vivianei Sposub.

Aceeași sursă a mai declarat că ori de câte ori George Burcea dorește să vorbească cu cele două fetițe la telefon, intervine imediat și Viviana Sposub.

”De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit. George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, sursa respectivă.

Andreea Bălan și Viviana Sposub, detalii incendiare: „După ce se dă sentința va avea dreptul”

Potrivit persoanei din anturajul Andreei Bălan, cele două fiice ale sale au rămas de mai multe ori, peste noapte, în apartamentul Vivianei Sposub, lucru pe care cântăreața îl consideră înacceptabil.

Sursa a mai afirmat că actorul minte cu nerușinare atunci când vine vorba despre timpul pe care îl petrece cu cele două fiice ale sale și că Andreea Bălan nu i-a interzis niciodată să-și vadă fetele.

Scandal monstru între Andreea Bălan şi George Burcea. Unul dintre motive este Viviana: „Marș, du-te dracului”

”El când întreţine relaţiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta, lucru cu care Andreea şi mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întreţină relaţiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.r.: Viviana) acasă. Până nu se dă sentinţa, respectiv săptămâna viitoare, el nu le mai ia la el, tocmai pentru că el nu respectă chestia asta. Dacă Protecţia copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte. Şi de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentinţa, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, atât la Andreea acasă, cât şi la el. Nu are voie să le ducă în alte parte. Până acum le lua şi dormea la el din bunăvoinţa Andreei, ea nu era obligată să le dea, doar că atunci când Andreea a văzut că instigă la violenţe şi că este instabil emoţional şi apoi nu respectă şi le duce la ea (n.r.: Viviana) acasă, Andreea a decis că nu are sens să le mai dea până când hotărăşte instanţa şi îl obligă să le ducă la el acasă, nu în alte apartamente. Dar de văzut, el şi-a văzut copiii, pentru că le lua dimineaţa şi le aducea seara. Deci ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porţi şi a stat, a aşteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată şi că Andreea e o scorpie”, a adăugat sursa respectivă.