Dezvăluiri incredibile: De ce a părăsit sultana Hurrem serialul Suleyman Magnificul

Dezvăluiri incredibile din culisele serialului Suleyman Magnificul. Presa din Turcia a aflat adevăratul motiv pentru care actriţa din rolul sultanei Hurrem a renunţat să mai joace în producţia care a cucerit inimile a milioane de români. Ea a clacat după ce a aflat că iubitul o înşeală şi s-a internat într-o clinică de psihiatrie din Germania.

01 aug. 2013, 06:49
Dezvăluiri incredibile: De ce a părăsit sultana Hurrem serialul Suleyman Magnificul

La început de an, aflată în vacanţă pe litoralul turcesc, actriţa Meryem Uzerli a aflat că iubitul o înşeală. Atunci s-a urcat în avion şi a plecat acasă, în Germania. Nu a vrut să mai audă nici de iubit dar nici de serialul în care juca rolul principal, cel al sultanei Hurrem.

Un prieten al actriţei Meryem Uzerli a lăsat să se înţeleagă că aceasta a clacat psihic atunci când, la lista nemulţumirilor profesionale s-a adăugat şi cea personală.

Actriţa Meryem Uzerli a părăsit serialul Suleyman Magnificul la începutul anului, iar de atunci şi până în prezent speculaţiile privind motivele plecării nu au luat sfârşit.

Unii spuneau că, de fapt, Meryem Uzerli câştiga mai puţin decât Halit Ergenc, actorul din rolul lui Suleyman, şi asta ar fi fost un motiv de nemulţumire. Dar o prietenă a actriţei infirmă aceste zvonuri şi insistă că motivul plecări acesteia din serial este unul strict personal.