Dezvăluiri incredibile despre grădiniţa groazei din Constanţa. Educatoarea bătăuşă, soţie de preot VIDEO

Educatoarea care îi bătea pe copii este soţie de preot! În imaginile de pe camerele de supraveghere, ea bruschează un copil şi pe altul îl târăşte pe podea. Femeia lucrează acum la o grădiniţă de stat, de la cea privată a plecat în februarie. Pe numele ei nu este nicio plângere penală.

05 iun. 2014, 14:38
Dezvăluiri incredibile despre grădiniţa groazei din Constanţa. Educatoarea bătăuşă, soţie de preot VIDEO

Copiii de la grădiniţa groazei au fost bruscaţi şi umiliţi de o soţie de preot. Părinţii au identificat-o pe femeie în imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Preoteasa apare în filmuleţe când smuceşte un copil de mână, pe unul îl târăşte pe poadea, iar pe altul îl trânteşte pe pământ. Femeia lucrează şi într-o grădiniţă de stat. Din cea privată, a plecat în februarie.

Potrivit România TV, femeia mai lucrează şi la Arhiepiscopia Tomisului, iar soţul ei este un preot cunoscut şi respectat: directorul Seminarului Teologic din Constanţa. În acest moment, ea este în concediu maternal şi nu este vizată de vreo plângere penală.

Comportamentul îngrijitoarelor şi educatoarelor de la grădiniţa particulară din Constanţa au şocat opinia publică. Din înregistrări reiese că femeile le dădeau copiilor să bea vin, pentru a adormi mai uşor la prânz. Unui copil i s-a făcut rău, aşa că a fost tratat cu cafea.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul copiilor MALTRATAŢI la grădiniţă. Şi femeia de serviciu îi TERORIZA

O altă femeie care îi agresa pe copii este doamna Vali, femeia de serviciu. Ea lucrează în continuare la grădiniţă.

Ministrul Educaţiei a dispus un control la grădiniţa privată care nu este nici măcar acreditată. Cazul de la Constanţa scoate la iveală un fenomen îngrijorător. Autorităţile de confruntă lunar cu reclamaţii privind grădiniţele ilegale.

Preşedintele agenţei pentru calitatea învăţământului a primit zilele acestea o nouă sesizare. Îngrijitoarele de la o creşă din Capitală i-au lăsat pe copii nesupravegheaţi, iar unul a fost muşcat de mai multe ori de un coleg.

Şi în acest caz este vorba de o unitate de învăţământ care funcţionează ilegal fără acreditare şi autorizare.

Citeşte şi: Dezvăluiri NĂUCITOARE de la grădiniţa din Constanţa. Copiii erau adormiţi cu VIN şi SOMNIFERE