Dezvăluiri incredibile din tinereţea lui Gigi Becali. „Prima oară a făcut sex cu nepoata lui Dej şi avea ciorapii de lână în picioare”

Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului anilor '60, scrie despre o relație pe care Gigi Becali ar fi avut-o în tinerețea sa cu o misterioasă „Doamna M.”, rudă cu dictatorul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej, cel care a condus România în perioada 1947-1965.

25 oct. 2020, 13:24
Dezvăluiri incredibile din tinereţea lui Gigi Becali. „Prima oară a făcut sex cu nepoata lui Dej şi avea ciorapii de lână în picioare”

„Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat”, a scris Florescu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Citeşte şi Gigi Becali: Vreau să aduc medicamente din India. Virusul ăsta este un fleac: „Băi, nu trece cu paracetamol!”

Potrivit autorului cărţii „Confesiunile unui cafegiu”, ar fi vorba despre Camila Mândra Gheorghiu, singura urmaşă a familiei Gheorghiu-Dej. „Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex pe lumină, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui„, mai povestește Florescu.

„Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo 4-5-ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (…). Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, si cu asta basta„, a explicat Becali, conform vdtonline.ro.