Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta

Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie care a văzut fumul din casa lui Dincă. Acesta a văzut fumul puternic venind din curtea criminalului chiar în timp ce monstrul din Caracal ardea cadavrul și a simțit un miros greu de suportat.

05 aug. 2019, 05:34
Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta

Unul dintre vecinii lui Dincă a mărturisit în exclusivitate pentru România TV că în ziua tragediei a văzut fum din curtea criminalului.

:Eu am dat declaraţii din prima zi când am ajuns. La ora 1, când am venit acasă. Am simţit miros de fum. Noi am fugit la instalaţie, am crezut că a luat instalaţia foc, aşa mirosea. Era un fum greu! Mirosea a ebonită. Niciodată n-a mirosit în felul ăsta. Şi era fumul alb. De obicei ardea cauciucuri, amesteca cu cauciucuri, topeşte motoare”, a spus unul dintre vecinii criminalului Gheorghe Dincă.

Controverse privind incinerarea Alexandrei. Răsturnare de situaţie privind cazul Caracal! Cum a procedat Gheorghe Dincă 

Mirosul era atât de puternic încât nu puteau ţine geamurile deschise şi nu puteau sta în curte. Fumul şi mirosul a fost simţit 4 ore până la 17.

„Am dat declaraţii şi aici, şi la Caracal, a venit procuror şi de la Slatina, am fost la DIICOT la Craiova”, a mai spuis martorul cheie.

Mai mulţi vecini au fost deja interogaţi de anchetatori în legătură cu ce s-a întâmplat în ziua tragediei.

Anchetatorii au ridicat un APARAT FOTO de la Casa Groazei. Monstrul din Caracal şi-ar fi fotografiat victimele