Dezvăluiri incredibile în cazul funcţionarului proxenet de la Primăria Sectorului 3

Una dintre tinerele obligate de Horia Damian să întreţină relaţii sexuale pe bani a declarat că printre clienţii prostituatelor s-ar fi aflat chiar şi un ministru. Bărbatul folosea prostituatele şi pentru a-şi întări relaţiile de prietenie cu diferite persoane, oameni de afaceri sau politicieni.

30 oct. 2015, 09:02
Dezvăluiri incredibile în cazul funcţionarului proxenet de la Primăria Sectorului 3

Prostituatele au povestit că Horia Damian se ocupa personal de clienţii care ajungeau la ele şi de multe ori le atenţiona că aceştia sunt fie miniştri, fie oameni politici.

Partidele de sex erau înregistrate.

„Am întreţinut relaţii sexuale fără a primi banii, cu Horia si Angelica în acelaşi timp, ocazie cu care Horia ne-a înregistrat audio-video. Un alt motiv pentru care îmi era teama să plec era acela de a nu face publice pe internet imaginile video din momentul in care întreţineam relaţii sexuale. În jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecam pentru ca urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri”, le-a mărturisit procurorilor una dintre tinere.

Pentru o partidă de sex fetele primeau între 150 şi 200 de lei. Horia Damian se folosea de reţeaua de prostituate pentru a le intra mai uşor în graţii anumitor oameni politici. În permanenţă căuta fete noi pentru reţeaua sa.

„Horia a venit cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex”, arată procurprii în referat.

Horia Damian, angajat la departamentul de Urbanism Sector 3, a fost arestat pentru 30 de zile.