DEZVĂLUIRI NEŞTIUTE despre ULTIMA ÎNTÂLNIRE a soţilor Ceauşescu cu cei trei copii ai lor VIDEO

În zilele tulburi ale lui decembrie 1989, ceauşeştii presimţeau că li se apropie sfârşitul. Pe 21 decembrie, şi-au chemat copiii la o discuţie. A fost ultima oară când s-au văzut.

30 aug. 2015, 08:31
DEZVĂLUIRI NEŞTIUTE despre ULTIMA ÎNTÂLNIRE a soţilor Ceauşescu cu cei trei copii ai lor VIDEO

21 decembrie a fost ziua în care Elena şi Nicolae Ceauşescu şi-au văzut pentru ultima dată copiii. Despre ultima întâlnire cu părinţii săi povesteşte Zoia Ceauşescu în ultimele declaraţii consemnate în dosarul 25/1993 care i-a avut ca protagonişti pe Elena şi Nicolae Ceauşescu şi fiii acestora, Zoia, Valentin şi Nicu, dosar în care au fost cercetaţi pentru subminarea economiei naţionale.

Am discutat cu mama care susţinea că nu sunt probleme, dar şi cu Valentin care spunea că lucrurile sunt grave, mai ales la Timişoara, dar i-am explicat că este alarmist. A venit cineva de la secretariat care a anunţat că la telefon este Coman de la Timişoara. Tatăl meu a vorbit la telefon într-o altă cameră decât cea în care ne aflam noi. Conversaţia telefonică a fost scurtă. Nu ştiu ce au discutat cei doi. Când s-a întors tatăl meu, Valentin l-a întrebat ce s-a întâmplat, dar nu i-a răspuns. Imediat după aceea, eu, soţul meu şi Valentin am plecat întrucât tatăl meu a spus că este obosit şi doreşte să se culce. A doua zi a început calvarul„, a declarat Zoia Ceauşescu.

VEZI ŞI Obiectele care au aparţinut soţilor CEAUŞESCU, vândute la preţuri piperate VIDEO

Ce au vorbit ceauşiştii la ultima întâlnire, vedeţi în materialul următor: