Dezvăluiri şoc. De ce boală suferea şi a fost răpus, la 20 de ani, copilul minune al cinematografiei, Cameron Boyce

Cameron Boyce, cunoscut din rolurile interpretate în două producții Disney, serialul "Jessie” și franciza de lungmetraje de televiziune "Descendants", a murit la vârsta de 20 de ani.

09 iul. 2019, 09:23
Dezvăluiri şoc. De ce boală suferea şi a fost răpus, la 20 de ani, copilul minune al cinematografiei, Cameron Boyce

„A murit în somn din cauza unei crize convulsive care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament”, a anunțat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce pentru ABC News.

Citeşte şi ŞOC în SHOWBIZ, copilul-minune al cinematografiei a murit în somn, la 20 de ani

Cameron Boyce a murit în somn, la numai 20 de ani, iar vestea i-a șocat pe toți fanii lui, deoarece nimeni nu știa că e bolnav. Cameron Boyce nu a vorbit niciodată despre boala lui, deși anunțul oficial al morții spune că el avea o boală cronică. Chiar dacă familia lui nu a spus ce boală avea, se crede că este vorba de o formă de epilepsie, din moment ce decesul a survenit în urma unei crize convulsive.

Aproximativ 65 de milioane de persoane de pe tot globul se luptă cu epilepsia, o boală care constă în apariția bruscă a convulsiilor. Convulsia este un dezechilibru de natură electrică ce apare la nivelul creierului și poate dura între 30 de secunde și două minute. Cine a fost Cameron Boyce La doar 9 ani, tânărul Cameron a debutat în actorie cu un rol în serialul horror „Mirrors”, iar apoi l-a interpretat pe unul dintre fiii lui Adam Sandler în comedia „Grown Ups”, în anul 2010. La începutul anilor 2010, Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul „Jessie”, ce a fost difuzat timp de patru sezoane pe Disney Channel. Apoi, el i-a interpretat pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din „101 Dalmațieni”. De asemenea, a jucat în seria de lungmetraje „Descendants” produsă tot de Disney.