Dezvăluiri şocante! Ce pensie avea medicul din Bihor care a murit în timpul gărzii

Publicat: Luni, 10 Iunie 2019 12:01 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2019 12:02 // Sursa: romaniatv.net

Dezvăluiri fără precedent. A fost făcută publică pensia pe care o avea medicul din Bihor care a murit în timp ce făcea de gardă. Acesta încasa doar 1.280 de lei lunar. 

Cea care a făcut publică suma de bani pe care o primea ca pensie medicul din Bihor care a murit în timpul gărzii este medicul primar dr. Livia Davidescu

. „La cererea colegilor medici de familie din Bihor, postez pentru Miniştrii Sănătăţii şi Muncii pensia colegului decedat: 1.280 RON", a scris pe Facebook medicul primar dr. Livia Davidescu.

„Motivul pentru care un medic (elita) pensionar din România alege să mai muncească în gărzi sau în privat după pensionare! În UE pensionarii se plimbă, se odihnesc şi efectuează minim 2 vacanţe/an în diferite ţări! În România trebuie să munceşti până mori ca să-ţi plăteşti utilităţile, hrana şi medicamentele! Să întrebăm public pe MS şi MM dacă ei pot supravieţui cu 1280 ron/lunar! Şi să ne ofere un răspuns oficial!", a comentat un medic în mediul online, potrivit Mediafax.

Livia Davidescu, medic primar din Craiova, este cea care a făcut anunțul despre decesul medicului din Bihor: „Colegul Ştefan Quai, primul mf-ist din Bihor cu contract privat cu CAS (şi-a amenajat spaţiul din casă pentru cabinet medical pe vremea când toţi lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP. Abia ieşise la pensie, mai făcea gărzi la CP pentru a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pentru a fi mai liniştit şi pentru a se putea ocupa mai mult de nepoţi. Să-l ierte D-zeu şi să-l odihnească!".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bihor medic pensie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H