Dezvăluiri şocante despre faimoasa familie Kardashian au ieşit la iveală

Ian Halperin încearcă să explice cum şi-a construit familia Kardashian imperiul în noua sa carte, Dinastia Kardashian. Detalii incendiare din viaţa celei mai faimoase familii din America au ieşit la iveală cu această ocazie.

21 apr. 2016, 08:41
Dezvăluiri şocante despre faimoasa familie Kardashian au ieşit la iveală

Provin dintr-o familie de gunoieri. Bunicul lui Robert Kardashian a început afacerea cu colectarea deşeurilor în 1910, reuşind să facă o mică avere.

Când Kris Jenner l-a cunoscut pe Robert Kardashian, aceasta purta un medalion pe care scria „OH SHIT”. El a încercat să o agaţe întrebând-o dacă o chema Janet.

O.J. Simpson a fost naşul de cununie a lui Kris Jenner şi Robert Kardashian iar A. C. Cowlings, cel care conducea maşina albă Bronco în noaptea infamă a crimei, a fost cel care le-a înmânat verighetele.

Atât Kris cât şi Caitlyn Jenner (Bruce Jenner, transformat în femeie în urma unei operaţii de schimbare de sex) au fost căsătoriţi cu persoane care au avut legătură cu Elvis Presley. Robert Kardashian a curtat-o pe fosta soţie a lui Elvis, Priscilla, iar Bruce Jenner a fost însurat cu Linda Thompson, care a avut o relaţie cu regele rock’n’roll-ului în anii ’70. Linda pretinde că Elvis l-a văzut pe Bruce (fost atlet) la televizor în ’76 şi a considerat că este arătos.

Citeşte continuarea pe feminis.ro