DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre măcelarul care şi-a înjunghiat iubita

Informaţii şocante ies la iveală despre studentul teolog care şi-a înjunghiat fosta iubită într-o cofetărie. Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. El a mai înjunghiat o fată în urmă cu câţiva ani, dar a scăpat nepedepsit, informează România TV.

05 iul. 2016, 12:47
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre măcelarul care şi-a înjunghiat iubita

Tânărul nu se află la prima faptă de acest gen. Agresorul vânzătoarei din Ploieşti a mai înjunghiat o fată în anul 2011. Atunci individul a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar tânăra înjunghiată şi-a retras plângerea sub sancţiunea plăţii sumei de 400 de lei.

Cu toate acestea, cinci ani mai târziu, teologul a băgat în spital o altă tânără. Individul şi-a înjunghiat fosta iubită din gelozie în timp ce aceasta se afla la serviciu, la o cofetărie. El a înjunghiat-o cu şapte lovituri de cuţit, iar fata a ajuns la spital unde a fost operată de urgenţă. După aproape 10 ore de audieri, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită în faţa unei cofetării din Ploieşti a fost reţinut pentru tentativă de omor