Dezvăluiri șocante despre polițistul găsit împuşcat în cap în Tunari

Apar noi detalii cutremurătoare despre poliţistul găsit împuşcat în cap în Tunari. Anchetatorii vor să afle dacă este vorba despre sinucidere sau a fost ucis.

25 dec. 2020, 11:44
Dezvăluiri șocante despre polițistul găsit împuşcat în cap în Tunari

Un poliţist împuşcat în cap a fost găsit de colegii lui joi, în jurul prânzlui, pe DJ 100, în zona bălții Tunari.
„La data de 24 decembrie, în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului”, a anunţat IPJ Ilfov.

Poliţistul împuşcat în cap avea 33 de ani şi lucra ca agent sef adjunct, în cadrul Poliției Orașului Otopeni.

În momentul în care a fost găsit împuşcat, bărbatul se afla în afara serviciului. Bărbatul era casatorit și avea 2 copii. Potrivit unor surse citate de România TV, bărbatul avea datorii la cămătari și se temea pentru viața lui. Mai mult, agentul risca să ajungă și la închisoare pentru luare de mită.

Conducerea IPJ Ifov a precizat că polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon şi ultima testare psihologică a fost făcută în 14 februarie 2019.

Cercetările în cazul poliţistului împuşcat în cap sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.