Dezvăluiri ŞOCANTE din copilărie lui Radu Vâlcan: Motivul pentru care a trăit pe STRĂZI, în frig

Atunci când era doar un copil, Radu Vâlcan trecut prin clipe groaznice, după ce a fost nevoit să fugă de acasa pentru a nu mai fi bătut de tatăl său vitreg, Vasile Vâlcan. Mai mult, bărbatul a fost extrem de agresiv şi cu soţia lui, mama vedetei de televiziune.

17 aug. 2013, 10:04
Dezvăluiri ŞOCANTE din copilărie lui Radu Vâlcan: Motivul pentru care a trăit pe STRĂZI, în frig

Cu toate că vorbeşte foarte rar despre trecutul său, Radu Vâlcan ascunde un trecut trist şi o copilărie sumbră, fiind victima a numeroase certuri în familie. Mai mult, el a fost bătut cu bestialitate de tatăl său, Vasile Vâlcan, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi Transformarea unei vedete. Inocenta Adela Popescu a devenit sexy şi provocatoare

Cunoscuţi ai actorului au povestit că Radu a fugit de acasă atunci când era doar un copil, deoarece nu mai suporta teroarea la care îl supunea soţul mamei sale. Mai mult, Vasile Vâlcan era la fel de agresiv şi cu mama actorului, dar şi cu fratele său mai mic. Într-o zi, sătul de probleme, el şi-a luat câteva haine într-un ghiozdan şi a plecat pe străzi.

Pentru o lungă perioadă de timp el nu a mai vorbit nici măcar cu mama, pentru a nu mai avea probleme cu tatăl. Cu toate că pare de necrezut, el a locuit într-o casă părăsită, îndurând numeroase nopţi cu frig năprasnic. Chiar dacă în prezent tatăl vitreg încercă să reia legătura cu vedeta de televiziune, actorul nici nu vrea să audă de el. 

Citeşte şi Adela Popescu: Aş vrea să devin mămică înainte să împlinesc 30 de ani VIDEO

Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este „un tată vitreg” – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni. Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi. De-acum încolo nu voi mai face nicio declaraţie, din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat!„, a scris Radu pe Facebook în urmă cu câteva zile.