Dezvăluiri şocante făcute de Alexandru Cumpănaşu: Doi martori au participat cu Dincă la violuri VIDEO

Două persoane sunt martori la violurile comise de Gheorghe Dincă. Numele acestora au ajuns pe masa procurorilor, după ce unchiul Alexandrei a depus miercuri, la DIICOT, o nouă listă cu martori pe care familia îi propune pentru audiere.

11 sept. 2019, 15:22
Dezvăluiri şocante făcute de Alexandru Cumpănaşu: Doi martori au participat cu Dincă la violuri VIDEO

Mai mult, Alexandru Cumpănașu a depus o solicitare pentru ca INML să refacă expertiza ADN-ului Alexandrei. „O altă solicitare vizează audierea de martori din localitatea Dobrosloveni. Cel puțin doi pe care am cerut să îi audieze, martori care au legătură cu cauza. În acelaşi timp am cerut audierea a două persoane din Caracal care au participat la mai multe violuri cu Dincă„, a declarat Alexandru Cumpănaşu, citat de România TV.

Totodată, unchiul Alexandrei a adăudat: „În măsura în care nu va fi acceptată extinderea cercetarilor la INML, vom solicita o nouă experiză a ADN-ului Alexandrei, pe baza rămăşiţelor din butoi. Reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne opreţte, desigur, să comandăm o expertiză în afara ţării, după ce vom vedea ce răspuns vom primi de la Parchet. Pentru că cele două zile rămase la dispoziţie pentru o analiză genetică sunt cel puţin suspecte„.

Declaraţiile complete ale lui Alexandru Cumpănaşu în materialul video de mai jos: