DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul fetei obligate de iubit să meargă goală pe stradă VIDEO

Dezvăluiri şocante în cazul tinerei care a fost forţată de iubitul gelos să meargă goală pe stradă. Fata îl acuză că a ameninţat-o că o omoară dacă merge la poliţie să povestească ce a păţit. Acum, când întreaga poveste a ajuns în presă, bărbatul spune că şi el va depune o plângere penală pentru defăimare.

19 mart. 2014, 10:06
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul fetei obligate de iubit să meargă goală pe stradă VIDEO

Întrebat, în cadrul emisiunii de televiziune „Un show păcătos”, dacă are curaj să meargă la detectorul de minciuni, bărbatul care şi-a obligat iubita să meargă goală pe stradă a răspuns: „Eu…oricând”. Mai mult, bărbatul a spus: „Am să declar la comisa de anchetă, avocatul meu va merge la Poliţa din Drajnea, pentru că s-a mutat dosarul la Poliţia din Drajnea, fratele meu o să depună o reclamaţie pentru defăimare. Eu din tot ce spune această domnişoară nu am făcut nimic, ea trebuie să probeze tot ce spune”.

VEZI şi Tânără bătută în plina stradă, de mama ei. Vezi cum o obligă să se „bată singură” VIDEO

Bărbatul mai are o dilemă. De ce fata a depus plângere pentru ce a păţit după aproape o săptămână. În replică, tânăra a spus că nu a declarat nimic deoarece acesta a traumatizat-o psihic şi a ameninţat-o.

„Nu am declarat pentru că atâta timp cât am stat în casă la tine m-ai traumatizat psihic şi mi-ai spus că mă omori şi să am grijă de familia şi de copiii mei”, a spus fata.

Corina a fost bătută şi tunsă de iubitul gelos, care din dorinţa de a se răzbuna pentru că fata a decis să pună capăt relaţiei cu el, a obligat-o să meargă dezbrăcată pe stradă.

Citeşte şi Viaţa bate filmul. O gravidă a fost călcată în picioare de AMANT pentru că l-a înşelat cu soţul