Dezvăluiri şocante în cazul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand şi soţul ei, filmaţi în Biroul Electoral de Sector VIDEO

România TV a publicat în exclusivitate imagini cu Clotilde Armand şi soţul ei, filmaţi în Biroul Electoral de Sector, pe fondul scandalului fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, este acuzat că ar fi intrat chiar şi în sala în care se aflau sacii cu voturile.

06 aug. 2021, 23:18
Dezvăluiri şocante în cazul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand şi soţul ei, filmaţi în Biroul Electoral de Sector VIDEO

Dezvăluiri şocante în cazul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. România TV a intrat în posesia unor imagini bombă în care apar Clotilde Armand şi soţul ei, Sergiu Moroianu, în clădirea Biroului Electoral Sector 1, la două zile de la ziua alegerilor locale..

În imaginile suprrinse de camerele de supraveghere poate fi văzută Clotilde Armand îmbrăcată într-un sacou de culoare albă. În spatele ei apare soţul ei, purtând o cămaşă şi un pulover pe umeri. Amândoi au intrat în liftul clădirii Biroului Electoral de Sector.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru România TV că soţul lui Clotilde Armand ar fi implicat în dosarul furtului. Mai mult, Clotilde Armand ar fi intrat împreună cu bărbatul ei în sala cu voturi.

„Soţul doameni Clotilde Armand este implicat. Încă nu ne-au explicat ce căutau acolo. La fel şi domnul Barna. Să uităm că şi domnul Barna se afla acolo ilegal. Nu le-a explicat ce căuta acolo”, a declarat Oana Lovin.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Noi dezvăluiri în scandalul fraudării alegerilor la Primăria Sectorului 1. Avocatul lui Dan Tudorache aruncă bomba: „Legea stabileşte foarte clar: reluarea alegerilor”

Mai mult, România Tv a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu Clotilde Armand, la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Candidata USR a fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care erau depozitaţi sacii cu voturi.

Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 apare Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1