DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. „Mădălina Manole a fost blestemată de mama ei şi trăia cu frică”

"Fata cu părul de foc" mergea la vrăjitoare încă din 1990, anul când l-a cunoscut pe Șerban Georgescu. Acest fapt rezultă dintr-o însemnare olografă a regretatei artiste.

19 aug. 2016, 12:37
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. „Mădălina Manole a fost blestemată de mama ei şi trăia cu frică”

Documentul a stârnit un scandal între tatăl Mădălinei, Ion Manole și parapsihologul Lucian Iordănescu, cel care ar deține unul dintre cele mai mari secrete ale cântăreței, scrie ziarulring.ro. Acuzat de Ion Manole că i-ar fi indus Mădălinei ideea că va muri de tânără, Lucian Iordănescu susține că, de fapt, artista trăia cu groaza blestemului matern.

Citeşte şi Fost profiler FBI. „În cazul Mădălina Manole este vorba despre o crimă”. Se vrea redeschiderea dosarului VIDEO

„Ori a fost la vreo vrăjitoare, ori la dom’ profesor Iordănescu… I-am făcut plângere la procuratură și pe urmă m-a chemat și am retras-o, că mi-a fost milă de el. Iuda (Ciprian Antochi, fan al artistei – n.r.) știe mai bine ce se întâmpla, că el se ducea peste tot cu ea. Există o filmare când el spune că a fost cu Șerban Georgescu la vrăjitoare, să-i facă Mădălinei să se întoarcă la el. Tot Iuda i-a făcut legătura Mădălinei cu profesorul Iordănescu.

Ne-a spus odată Mădălina că a fost la un om mare, un profesor universitar care a scris manuale, fără să-i spună numele. Și că ăsta i-a spus despre toți… că „taică-tu e bolnav, că maică-ta e puternică și că vei muri de tânără”. De atunci trebuia să-mi dau seama, să o descos și să pun mâna pe șarlatan. Nu ai voie să bagi în cap unui copil așa ceva! Vă dați seama că pe ea a marcat-o asta. E clar că a existat cineva care îi dădea cu ghiocul sau în cărțile de tarot și îi spunea așa ceva.

Tot de la Iuda știu că atunci când Mădălina stătea nelegitim cu Șerban Georgescu, când se cuplaseră și locuiau lângă Piața Galați, mama lui Șerban Georgescu nu o agrea pe Mădălina pe motiv că era fată de muncitori, iar fi-su era băiat de intelectuali… Intelectualii lui pește, care n-au fost în stare să-și ia un apartament și au stat ca miloaga cu mâna întinsă la stat! Unde stăteau era o vilă naționalizată. Camera unde stătea Mădălina era cum intrai în dreapta, apoi mergeai în bucătărie, treceai prin living și baba stătea în altă cameră. Dar nu dădea ochii cu Mădălina și nu o primea să o vadă. Când venea acasă, Mădălina o auzea pe mama lui Georgescu în cameră cum se confesa la cafea cu amantele lui Șerban”, a mărturisit tatăl Mădălinei Manole, pentru sursa citată.

„Mădălina a fost persecutată de părinți”

Cu toate acestea, Lucian Iordănescu o acuză pe mama cântăreței: „Eu o știam de mult timp pe Mădălina, dar am întâlnit-o o singură dată după ce m-a contactat în anul 1993. Deci n-am nicio legătură cu acea însemnare din 1990. Eu și Mădălina ne-am văzut într-o seară, în Parcul Carol, unde a vrut să discute cu mine. Vreo 45 de minute am stat de vorbă cu Mădălina. Avea niște preocupări, se interesa de farmece și de blesteme. Spunea că a fost într-un fel persecutată – și s-a dovedit că așa a fost, că am mai investigat, dar nu cu ea – de către părinți, în special de către mamă care o chinuia într-un anume fel… Îi lua banii, îi făcea tot felul de chestii de astea, am aflat ulterior de la alte persoane.

Citeşte şi Petru Mircea este din nou singur. Fostul soţ al Mădălinei Manole s-a despărţit de iubita sa cântăreaţă

Ce spune tatăl Mădălinei că i-ar fi povestit ea… fals! Nu i-a povestit așa ceva, sunt invențiile lui! Am discutat de câteva ori cu Ion Manole, inclusiv în cadrul unor emisiuni TV și i-am explicat că am întâlnit-o o singură dată pe Mădălina, timp de 45 de minute. Mădălina mi-a spus că a blestemat-o mama ei și era interesată dacă aceste blesteme au vreun efect. Era interesată de partea aceasta de vrăjitorie, nu de magie. Asta a preocupat-o pe ea în discuția noastră. Încolo nimic mai mult. Sunt bazaconii că i-aș fi spus că moare de tânără.

Îi cunosc bine pe părinții Mădălinei Manole, mai ales pe mama ei. Ei au un fel de tulburări de personalitate obsesiv-compulsive, asta spun ca psiholog. Au probleme psihice… Oricum, Puiu (Petru Mircea) a luat-o pe Mădălina ca pe un brand, atâta tot. De vină în toată atmosfera asta creată este mama ei.

În urmă cu ceva ani, am organizat o confeerie a vrăjitoarelor la care au venit și vrăjitoare din Spania. Acolo m-am interesat dacă Mădălina a fost la vreuna dintre ele și ele au zis că nu. Probabil Mădălina avea o literatură în domeniu, citea ceva. Oricum, era obsedată că mama ei o persecuta. Tatăl Mădălinei a făcut niște obsesii legate de Petru Mircea. Eu știu și alte treburi, dar despre morți, numai de bine! Știu multe amănunte din viața Mădălinei pentru că am o bună prietenă care i-a organizat multe spectacole, dar nu le discut”.