DEZVĂLUIRI ŞOCANTE oferite de locuitorii zonei în care a căzut AVIONUL: Ploua cu CADAVRE VIDEO

Locuitori dintr-un sat ucrainean aflat în zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 joi afirmă că au crezut iniţial că localitatea este "bombardată", dar, după ce au ieşit din case, au văzut fragmente de avion căzând peste locuinţe şi "oameni căzând din cer", relatează BBC News online.

18 iul. 2014, 18:51
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE oferite de locuitorii zonei în care a căzut AVIONUL: Ploua cu CADAVRE VIDEO

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Locuitori dintr-un sat ucrainean afirmă că au văzut cum „ploua cu oameni”, la prăbuşirea MH17, potrivit Reuters.

Am auzit un zgomot, ca o explozie. Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră. Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii. Am găsit şi această bucată dintr-un card de credit de la o bancă americană”, a declarat o locuitoare.

Citeşte şi Observatorii OSCE au primit acces limitat la locul prăbuşirii avionului în Ucraina

Apăreau oameni direct din nori. Apoi a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici.  Se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care a avut loc un fel de explozie ori o bubuitură, iar după aceea au început să cadă oameni din cer„, a povestit un alt martor.

Aproximativ 100 de specialişti în domeniul SIDA, familii care plecau în vacanţă, inclusiv un cuplu de florari, restauratori celebri şi un senator au murit, între mulţi alţii, în urma prăbuşirii zborului MH17 în Ucraina.

Citeşte şi Barack Obama: Avionul prăbuşit în Ucraina a fost doborât de o rachetă trasă din zona controlată de separatişti

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri că avionul malaezian care s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei a fost doborât de o rachetă lansată din zona controlată de separatiştii proruşi.

Ceea ce ştim în prezent este că lansarea unei rachete sol-aer a provocat prăbuşirea avionului. Ştim (…) că acest tir a fost efectuat de pe un teritoriu controlat de separatiştii proruşi„, a precizat Barack Obama în timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, amintind că aceşti insurgenţi au doborât mai multe avioane militare ucrainene în ultimele săptămâni.

Un avion de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines care asigura o legătură între Amsterdam şi Kuala Lumpur, la bordul căruuia se aflau 283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului, s-a prăbuşit joi la Snejnoie, în regiunea Doneţk, scena unor lupte intense între trupe guvernamentale ucrainene şi separatişti proruşi. Toate

Ministerul român de Externe a anunţat tot vineri că la bordul avionului se afla un român, cu dublă cetăţenie, canadiană, student în anul II la Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj,care era însoţit de o colegă de la UMF, o cetăţeană străină, fără să facă alte precizări, la solicitarea familiei victimei.