Dezvăluiri şocante: Piscina în care două fete erau la un pas să moară înecate nu a avut niciodată salvamar

Piscina în care două fete erau să moară înecate nu a avut salvamar niciodată, deşi funcţionează de aproape zece ani! Dezvăluirile vin de la paznicul clubului, care spune că tragedia de aseară s-a petrecut în timpul unui botez. 

19 iun. 2016, 10:03
Dezvăluiri şocante: Piscina în care două fete erau la un pas să moară înecate nu a avut niciodată salvamar

După nenorocirea de aseară, clubul e azi închis, iar bodyguardul spune că piscina n-a avut niciodată salvamar.

„Sunt de la …. ăştia. Au venit de vreo lună de zile. Au luat aici de la un cipriot, care 9 ani de zile nu a avut niciun salvamar”, a declarat paznicul clubului respectiv.

Pentru că nu era niciun salvamar, fetele ar fi fost scoase din apă de un ospătar. În ajutor i-a sărit un medic care se afla la piscină.

„Un medic care lucreaza la SMURD dar era in timpul liber care a inceput resuscitarea si apoi ajutat de SMURD care a sosit la fata locului”, a declarat Raed Arafat.

Patru echipaje SMURD au intervenit. Cele două fete au fost internate la Spitalul Grigore alexandrescu, iar medicii de aici au continuat manevrele de resuscitare.  

Paznicul mai spune că tragedia s-a petrecut în timp ce la restaurantl clubului avea loc un botez.

Ei se bazează mai mult pe evenimente! Vin şmecheri din ăştia, care au bani! Aseară a fost un botez şi au plecat pe la 3„, a spus paznicul.

Bărbatul sustine că poliţiştii n-au făcut cercetări la faţa locului.

Chiar dacă vin, eu nu pot să dau drumul să intre nimeni! Nici măcar la poliţişti. E proprietate privată„, a mai spus acesta.