Dezvăluiri teribile din SPITALUL Săpoca, unde au fost ucişi 4 oameni. "Ne BĂTEAU şi FURAU şi 10 lei de la handicapaţi"

Publicat: Luni, 19 August 2019 09:56 // Actualizat: Luni, 19 August 2019 09:56 // Sursa: romaniatv.net

După cazul criminalului de la Caracal, un nou scenariu horror a apărut în seara de sâmbătă spre duminică în România. Este vorba despre crimele care au avut loc la spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, din judeţul Buzău. Astfel, un bărbat de 38 de ani a avut un episod psihotic și a atacat mai mulți pacienți din unitatea medicală. Patru persoane au decedat și alte nouă au fost grav rănite.

Foto: digi24.ro

Un pacient eliberat în acest an din spitalul Săpoca rupe tăcerea: „E groaznic ce se petrece acolo"

Un fost pacient al Spitalului, Constantin Dumitru Scripcariu, a făcut mai multe mărturisiri de-a dreptul șocante despre ceea ce se petrece la unitatea medicală din Săpoca.

Bolnav de epilepsie și cu câteva episoade de care este mai puțin mândru, domnul Scripcariu este un dobrogean pasionat de tot ce se întâmplă în jurul lui. De asta a și făcut o pagină de facebook numită „Arsa Albești" unde vorbește despre fărădelegile care au loc în satul său. Asta i-a atras și dușmănia vecinilor, cu care a avut nenumărate altercații. Din cauza acestora, a ajuns și la spitalul de psihiatrie din Săpoca, acolo unde a trăit lucruri greu de suportat, conform spuselor sale.

Citeşte şi Managerul spitalului Săpoca şi-a dat demisia. Bilanţul crimelor a ajuns la cinci morţi

„Am văzut știrea cu crimele de la Săpoca de pe site-ul dumneavoastră și apoi pe la televiziuni. E groaznic ce se petrece pe acolo. Anul acesta am ieșit, după ce am stat 11 luni. Am mai stat o dată în spitalul acela 8 luni și ceva, între 2013 și 2014. Ne luau pur şi simplu până şi mâncarea...", porneşte discuţia domnul Scripcariu.

Respiră greu, sacadat, ca şi cum ar avea multe pe suflet şi prea puţin timp la dispoziţie ca să le dezvăluie. Îl asigurăm că avem timp, iar debitul verbal devine de nestăvilit, într-un şir de dezvăluiri care ne lasă inerţi. Noroc de reportofon... Fostul pacient de la Săpoca are o memorie de elefant și arată un chef de vorbă demn de „Moromeții", "justițiarul" nea Mitică vrea să îi dea în vileag pe toți cei care acționează în cadrul spitalului de la Săpoca și din cauza cărora a fost posibilă crima de sâmbătă noaptea.

„M-a bătut o tâmpită în spital! M-a târât pe holul ăla de 50 de metri, după ce mi-a dat două palme. Voiau să fure 10 lei de la un handicapat!"

Fostul pacient a povestit cum a fost bătut și umilit de către asistentele medicale: „Acolo, unde stau cei din articolul 110 sunt pacienți care sunt nevinovați. Acolo m-a bătut o tâmpită, anul trecut de Sfântul Ștefan, mi-a dat două palme și m-a târât 50 de metri pe holul ăla și striga Pe cine a mai supărat Scripcariu?".

Mai multe detalii pe fanatik.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H