Dezvăluiri ULUITOARE ale anchetatorului principal din CAZUL ELODIA

Unul dintre anchetatorii din cazul Elodia susţine că a descoperit cum a fost ucisă Elodia şi crede că pedeapsa primită de Cristian Cioacă este prea mică. Vasile Viorel susţine că trupul avocatei va fi descoperit în apropierea Braşovului.

24 iun. 2014, 12:07
Dezvăluiri ULUITOARE ale anchetatorului principal din CAZUL ELODIA

A fost un conflict spontan. Nu pot să spun premeditat, care mocnea. În seara premergătoare decesului tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime, el venea in noaptea aceea de la amanta, ceea ce nu este foarte usor pentru partenerul de viata, cu siguranta a avut loc un conflict verbal, care a degenerat intr-un conflict fizic, s-a produs decesul„, a declarat anchetatorul Vasile Viorel.

Acesta este filmul pe care anchetatorii l-au stabilit încă de la început. Le-au trebuit însă ani întregi pentru a-l proba fără urmă de îndoială. Şi nu au avut de a face cu un criminal obişnuit. Cristian Cioacă nu a acceptat nicio audiere, nu a vrut să îşi micşoreze pedeapsa mărturisind, ba chiar a încercat să îi conducă pe anchetatori pe piste greşite.

Nu avea profesionalismul şi abilităţile necesare de a influenţa ancheta, în sensul că a ştiut ce să răspundă sau cum să se comporte. Dacă ar fi avut ceva exeperienţă, în răgazul de 6 zile de la dispariţie până la sesizare ar fi putut să rezolve, cu ghilimele de rigoare multe din probele pe care le-am găsit noi„, susţine anchetatorul.

CITEŞTE ŞI CRISTIAN CIOACĂ va sta 15 ani după gratii. Cine e magistratul care a rezolvat CAZUL ELODIA

Anchetatorii spun însă că au obţinut o premieră în România. Singura condamnare la maximul prevăzut de lege, fără cadavru şi fără mărturisire. 

Ţinând cont de toate împrejurările în care s-a produs fapta, de atitudinea condamnatului, de calitatea sa de fost poliţist. Din punctul meu de vedere pedeapsa trebuia să fie mai mare” spune Vasile Viorel.

Omul legii spune că trupul Elodiei va fi găsit în apropiere de Braşov.

Şanse există cu siguranţă, depinde de modul în care a fost ascuns sau locul în care se găseşte. Nu departe de Brasov, plecând de la datele anchetei că nu a avut răgazul să meargă prea departe, o rază de maxim 200 de km„, a continuat anchetatorul.