Dezvăluiri ULUITOARE ale mamei Luizei. Ce s-a întâmplat la poarta lui Dincă imediat după dispariţia Alexandrei

Mama Luizei a declarat, în direct, pentru România TV că, în dimineața în care politiștii așteptau mandatul pentru a intra în locuința lui Gheorghe Dincă, ei au trecut pe acolo și l-au văzut pe procurorul Liviu Vasilescu.

03 sept. 2019, 13:44
Dezvăluiri ULUITOARE ale mamei Luizei. Ce s-a întâmplat la poarta lui Dincă imediat după dispariţia Alexandrei

„În ziua aceea, am trecut pe la acea poartă. Trebuia să ajungem undeva la Bucureşti. Când am trecut prin faţa porţii, Vasilescu şi câţiva jandarmi erau în faţa porţii cu cafeaua în mână. Ce au aşteptat? Să cânte cocoşii? Nu am ajuns bine în Alexandria, că ne-a şi sunat Vasilescu sa venim acasă, că, fără voia lui, nu avem voie la TV. Aşa am fost de umiliţi. Ne-a zis ce s-a întâmplat, ne-a zis de butoi, de bijuterii şi ne-am întors pentru motivul să vedem daca sunt ale Luizei”, a explicat mama Luizei la România TV.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat la mijlocul lunii august că a intrat în posesia unui raport din care reiese faptul că procurorul din Caracal a deschis dosar penal după ce a văzut la televizor că fata în vârstă de 15 ani e dată dispărută!

Cumpănașu nu a indicat proveniența raportului, menționând doar că este vorba de „un raport de inspecție” al unei instituții din afara Ministerului Afacerilor Interne.

„Domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizării de la 112, a presupuselor sesizări ale poliției Dobrosloveni sau Caracal, ci ca urmare a vizionării unei emisiuni TV”, a spus Cumpănașu.

La data de 25 iulie 2019, în jurul orelor 12.00, procurorul Vasilescu Liviu din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a văzut la un post de televiziune că a disparut o minoră pe raza municipiului Caracal. În această situație a luat legătura cu Poliția municipiului Caracal și a aflat că, într-adevăr, s-a reclamat o dispariție, iar în jurul orelor 11.00 o persoană de sex feminin a apelat serviciul 112, spunând că a fost bătută și violată de un bărbat în jur de 50 ani, fiind sechestrată într-o locuință în Caracal.

Cumpănașu a declarat că raportul arată și că procurorii și polițiștii implicați în intervenția la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal au afirmat că au convenit de comun acord ca intervenția poliției să se facă în dimineața zilei de 26 iulie, la ora 6. Document prezentat de Alexandru Cumpănașu pe Facebook Cumpănașu crede că aceștia vor să se acopere unii pe alții pentru a scăpa de ancheta penală aflată în curs privind modul în care s-a acționat pentru salvarea Alexandrei Măceșanu.

„Este o altă instituție care a dispus o cercetare cum s-a acționat din punct de vedere procedural. Raportul spune că ei au decis ad-hoc să nu se intre până la ora 6. Evident o prostie și o golănie și o acoperire a criminalului și celor care sunt în spatele sau deasupra lui”, a declarat Cumpănașu.

Persoanele vizate de acuzația lui Cumpănașu sunt procurorul de caz, procurorul-șef din Caracal, un procuror de la DIICOT Craiova și șefii Poliției Caracal și al IPJ Olt.

„Eu nu cred în această variantă. Cred doar în varianta mafiei locale. E clar că în acest moment vorbim nu doar o mafie a clanurilor interlope, ci o mafie a instituțiilor (…) Raportul arată o acoperire unii pe alții a procurorilor și polițiștilor din Olt și Dolj ca să nu fie trași la răspundere individual. Doar că există o anchetă penală la acest moment care nu poate fi mușamalizată”, precizează unchiul Alexandrei.

Cumpănașu susține că raportul invocat de el conține și alte informații scandaloase legate de modul de operare al autorităților în cazul Gheorghe Dincă.

Casa lui Gheorghe Dincă, în care a fost sechestrată și ucisă Alexandra Măceșanu, a fost percheziționată în dimineața zilei de 26 iulie, la ora 6, deși polițiștii stabiliseră locul unde se afla fata cu mai multe ore în urmă.


loading...