Dezvăluiri uluitoare: Brigitte Macron şi soţul ei se ceartă până se zguduie pereţii Palatului Elysee

Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, ridică vocea la soţul ei, preşedintele Emmanuel Macron, ori de câte ori şeful statului greşeşte sau face ceva nu îi place ei. Certurile cuplului prezidenţial sunt atât de zgomotoase şi violente, încât fac să se "cutremure" până şi pereţii de la Elysee, dezvăluie Le Parisien.

17 oct. 2018, 12:44
Dezvăluiri uluitoare: Brigitte Macron şi soţul ei se ceartă până se zguduie pereţii Palatului Elysee

O sursă apropiată cuplului Macron a dezminţit aceste zvonuri şi a pus totul pe seama speculaţiilor. Brigitte a fost atât de nemulţumită de modul în care a acţionat soţul ei în „afacerea Benala”, încât s-ar fi refugiat, la sfârşitul lunii iulie în vila ei din Touquet, pentru câteva zile.

Recent, după cum se întâmplă uneori, la Elysee a izbucnit o dispută între Brigitte și Emmanuel Macron, „două personaje puternice”, a dezvăluit un prieten al președintelui. „Acesta este modul lor de comunicare”, subliniază un „macronist” care îndepărtează zvonurile despre presupusele tensiuni din cuplul Macron.

Prima Doamnă a Franţei îi reproșează însă soțului recentul incident – o fotografie făcută în Indiile de Vest cu „tâlhari” fără tricou, făcută în Antile, cu şeful statului alături de „bandiţi” la bustul gol sau schimbul de cuvinte cu un horticultor aflat în şomaj, în grădinile de la Elysee. 

Sâmbăta aceasta, soţii Macron sărbătoresc „nunta de coral” – 11 ani de la căsătorie.