Dezvăluiri uluitoare despre miliardarul Elon Musk: „Trăieşte uneori sub pragul sărăciei”

Cântăreaţa Grimes a făcut publice detalii neştiute despre viaţa iubitului ei, Elon Musk, care este acum cel mai bogat om din lume. Artista spune că miliardarul cu care are doi copii o făcea să se simtă "prinsă între două lumi" deoarece uneori "trăia sub pragul sărăciei".

12 mart. 2022, 15:56
Dezvăluiri uluitoare despre miliardarul Elon Musk: „Trăieşte uneori sub pragul sărăciei”

Grimes a vorbit într-un interviu acordat Vanity Fair despre relaţia pe care o are cu Elon Musk. Cântăreaţa a povestit despre momentul în care a găsit o gaură în partea ei de saltea, când trăia în Los Angeles. În loc să cumpere una noua, Elon Musk i-a sugerat să-şi aducă o saltea din casa ei.

„Nu mi-a luat nici măcar o saltea nouă. Bro (Elon Musk) nu trăieşte ca un miliardar. Omul meu trăieşte uneori sub pragul sărăciei. Am ajuns în punctul în care mă gândeam: n-am putea să nu locuim într-o casă atât de nesigură, de 40.000 de dolari, unde vecinii ne filmează şi nu există securitate, iar eu mănânc unt de arahide opt zile la rând, că nu am altceva în frigider?”, a spus Grimes, conform Insider.

În mai 2020, Elon Musk a scris pe Twitter că îşi vinde toate bunurile şi că nu va deţine „nicio casă”. Cel mai bogat om de pe planetă ar trăi într-o casă din prefabricate, în valoare de 50.000 de dolari, pe care o închiriază de la Space X.

De asemenea, Grimes a afirmat că în relaţia pe care o are cu cel mai bogat om din lume s-ar fi simţit „prinsă între două lumi”.

Citeşte şi: Elon Musk merge într-o zonă radioactivă, unde va mânca produse locale, pentru a demonstra că centralele nucleare inactive din Europa pot fi repornite

În același interviu, Grimes a povestit că ea și Musk au avut împreună un al doilea copil secret, o fetiță pe care o numesc „Y”. Y, al cărui nume este Exa Dark Sideræl Musk, este al șaptelea copil al lui Musk și a fost conceput printr-o mamă-surogat. Fiul mai mare al celor doi, X Æ A-Xii, pronunțat „X A.I. Arhanghel”, s-a născut în mai 2020.

Elon Musk, previziuni pentru 2022

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a oferit previziunile sale pentru anul 2022 în timpul unei discuții de o oră la Conferința CODE 2021 din Los Angeles, potrivit Marca.

Elon Musk a discutat o serie de probleme, care, în opinia sa, vor ieși în evidență pe parcursul acestui an.

În opinia sa, criptomonedele vor deveni tot mai populare în întreaga lume, întrucât a susținut că aceste monede sunt mai fiabile decât cele actuale, deoarece sunt controlate de o rețea.

Citeşte şi: Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au devenit părinţi. Ce nume poartă fetiţa lor