Dezvăluiri ULUITOARE despre medicii de la Spitalul de Arşi: Îşi băteau joc de cei care NU dădeau ŞPAGĂ VIDEO

Noi dezvăluiri uluitoare despre medicii care luau şpagă la Spitalul de Arşi, din Capitală. Un doctor e acuzat că îşi bătea joc de pacientele care nu îi dădeau bani. O femeie a povestit pentru România TV cum a fost supusă la un adevărat calvar în spital, iar din cauza tratamentului greşit, stă şi acum prin spitale.

29 apr. 2014, 11:41
Dezvăluiri ULUITOARE despre medicii de la Spitalul de Arşi: Îşi băteau joc de cei care NU dădeau ŞPAGĂ VIDEO

O femeie a ajuns la Spitalul de Arşi pentru o operaţie de micşorare a sânilor. Aici a fost tratată de medicul Nicolae Antohi.

S-a purtat extrem de urât cu mine. Pe masa de operaţie plângeam în hohote şi dânsul îmi spunea că joc teatru. Eu pe masa de operaţie i-am spus „domnul doctor mie mi-e frică, mi-e rău, nu mă simt bine, uitaţi ecografie, uitaţi ce se întâmplă”. S-a uitat pe analize şi mi-a aruncat analizele, mi-a zis că joc teatru. A început să urle la asistente „culcaţi-o culcaţi-o mai repede„, a povestit femeia.

Citeşte şi Încă un CAZ STRIGĂTOR LA CER la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Vezi ce a păţit o pacientă

Pacientele care nu dădeau bani erau tratate cu totul diferit faţă de vedetele care dădeau mită.

Nu am dat niciun fel de şpagă. Operaţia este făcută de doctorul Antohi. În urma acestei operaţii, pentru că eu nu i-am dat niciun ban, a fost făcută pe Casa de Asigurare, m-am ales cu probleme grave de sănătate. De câţiva ani cheltui banii pe ecografii, pe tratamente, pe RMN-uri. Nu m-a curăţat bine, am alte chisturi la sân. Trebuie intervenit a treia oară şi sunt într-o situaţie destul de disperată. Este un calvar, eu n-am ştiut că acolo trebuie să dai bani„, a spus pacienta.

Femeia are şi acum probleme grave de sănătate din pricina operaţiei nereuşite şi stă mai mult prin spitale.

Medicul acuzat de pacientă este arestat. Procurorii spun că doctorii au câştigat şi zeci de mii de euro lunar, din şpagă.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI din Dosarul Silicoanelor. Cum se NEGOCIA şpaga pentru medicii din reţea – STENOGRAME