Dezvăluirile bărbatului care a găzduit-o pe DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă: „Există un motiv pentru care eu am fost în fața blocului”

Bărbatul la care DJ Lalla a fost cazată a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tinerei înainte ca aceasta să fie găsită fără viață pe plajă.

06 oct. 2023, 16:40
Dezvăluirile bărbatului care a găzduit-o pe DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă: „Există un motiv pentru care eu am fost în fața blocului”
Bogdan Munteanu, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața Laurei Roșca, cunoscută drept DJ Lalla

Bărbatul la care Laura Roșca a fost cazată înainte de tragedie a făcut noi dezvăluiri. DJ Lalla i-ar fi spus acestuia că pleacă pe plajă, dar nu i s-a părut că aceasta ar fi tristă sau abătută și nu avea nicio idee că aceea va fi ultima când va vorbi cu ea.

La mai bine de o săptămână de când DJ Lalla a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia, anchetatorii încă încearcă să refacă firul evenimentelor, analizând ultimele imagini cu tânăra și discutând cu cei care ar putea oferi chiar și cea mai mică informație.

Unul dintre personajele cheie ale anchetei este Bogdan Munteanu, bărbaul la care Laura Roșca a fost cazată înainte de tragedie. Acesta a spus tot ce știa autorităților, iar acum a vorbit și în spațiul public.

Citește și: Ultimele imagini postate de DJ Lalla înainte de moarte. Artista suferea din dragoste: „Eu trăgeam pentru noi și tu de altele”

Cu toate astea, nu a oferit foarte multe detalii, afirmând că acestea se regăsesc în anchetă. El a menționat că în dimineața respectivă, DJ Lalla i-a spus doar că pleacă la plajă.

„Ce să vorbesc cu ea? Lucruri normale. Am băut o cafea de dimineață. Mi-a spus că pleacă să vadă răsăritul. Ea a plecat când a vrut. Astea sunt detalii din anchetă…

Nu comentez astfel de lucruri. Nu văd de ce m-ar băga pe mine la mijloc pentru că nu au fost discuții de genul. Nu am nici cea mai mică idee, cum se vede, a plecat pe plajă…Cred că da, știa, nu am văzut-o să înoate”, a declarat Bogdan Munteanu la Acces Direct.

Citește și: EXCLUSIV Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Înregistrarea de pe camerele de supraveghere care complică ancheta

Bărbatul a mărturisit că o cunoștea pe Laura din iulie și că au avut discuții amicale, dar nu i-a cerut niciodată mai multe detalii despre viața sa personală decât ea a fost dispusă să ofere. Nu i-a cunoscut niciodată familia, ba mai mult și-a ținut curiozitățile în frâu și din punct de vedere amoros.

„Ne știm din iulie. Adevărul este în anchetă, acolo am dat toate detaliile. Nu știu, sunt declarații în anchetă. Le-am arătat domnilor anchetatori mesajele. E liber fiecare să stea când vrea. Putea să stea cât voia”, a spus Bogdan Munteanu.

Acesta a explicat și de ce a ieșit în fața blocului la ora 11.00.

„Există un motiv pentru care eu am fost în fața blocului, eu habar nu aveam la acel moment, după cum și apelul meu a fost declarat în anchetă. Am aflat din știri. Nu îi cunosc familia, doar din spusele ei.

Nu aveam discuții de genul. Eram foarte buni prieteni, dar nu sunt preot. Am simțit-o fericită. Nu mi s-a părut că ar avea ceva. Știam că are iubit, dar de ce să întreb mai mult dacă omul nu vrea să vorbească”, a completat prietenul lui DJ Lalla.