Dezvăluirile EMOŢIONANTE ale unei asistente care a salvat vieţi printre gloanţe la Revoluţie

România TV a realizat un interviu emoţionant cu un om extraordinar, asistenta din Timişoara care a salvat numeroase vieţi la Revoluţia din 1989. Femeia a povestit cum a îngrijit oamenii împuşcaţi, cum a intervenit printre gloanţe şi mai mult, cum a fost atacată în maşina de ambulanţă de revoluţionarii, care aflaseră că cei care au tras în mulţime ar fi tot dintr-o maşină de intervenţie.

20 mart. 2016, 20:01
Dezvăluirile EMOŢIONANTE ale unei asistente care a salvat vieţi printre gloanţe la Revoluţie

Liliana Dohotariu avea 22 de ani la Revoluţie. Deşi era tânără şi la început de carieră, nu a stat pe gânduri şi la prima solicitare a ieşit în stradă şi printre gloanţe a salvat zeci de vieţi.

Parca erau gloantele langa urechile mele…am avut o prima solicitare, o solicitare destul de controversata…controversa era ca noi auzisem ca armata trage in populatie si nu intelegeam de ce un cadru militar este impuscat„, a declarat asistenta.

Salvatoarea povesteşte că fiecare caz în sine era impresionant, dar nu mai avea timp să conştientizeze, pentru că situaţia devenea tot mai gravă.

În scara unui bloc un domn impuscat la parter, iesise din bloc si a fost impuscat…a fost impresionant ca avea abdomen eviscerat, toate intestinele afara, omul traia si l-am adus la judetean„, a povestit Liliana Dohotariu.

 Liliana Dohotariu marturiseste ca in acele clipe nu ii mai pasa daca moare sau traieste: „Daca as fi gandit ca mi se poate intampla ceva, ce mare lucru era… in final tot trebuia sa murim toti asta este„.