Becali, dezvăluiri despre relaţia cu Sfinţii Părinţi.Cum l-a avertizat Iustin Pârvu să se ferească de politică

Gheorghe Becali s-a rugat plângând, în genunchi atunci când a ajuns în închisoare. Este una dintre dezvăluirile exclusive făcute de latifundiar la România TV. Becali a mărturisit că a stat de vorbă cu duhovnicul Iustin Pârvu şi că părintele l-a sfătuit să stea departe de politică.

14 iun. 2015, 17:54
Becali, dezvăluiri despre relaţia cu Sfinţii Părinţi.Cum l-a avertizat Iustin Pârvu să se ferească de politică

„Eu m-am dus în temniţă la Rahova, prima zi, am îngenunchiat şi am început să plâng şi am spus «Doamne, îţi mulţumesc că vrei să mă mântuieşti cu forţa» (…) A zis Dumnezeu: uite, pentru că n-ai cârpit şi cu dragoste ai primit, atunci am să îţi dau… Şi mi-a dat Dumnezeu avere în temniţă mai mult decât am avut vreodată în libertate”, a declarat Gheorghe Becali pentru România TV.

Citeşte şi: Gafă COLOSALĂ a lui GIGI BECALI. Cum a pierdut 60 de milioane DE EURO

Gigi Becali a dezvăluit şi sfaturile pe care i le-a dat personal marele duhovnic Iustin Pârvu.

„Eu o legatură am avut cu părintele Iustin Pârvu, care m-a chemat de două, trei ori, deşi nu avea tv. M-a chemat la el şi mi-a dat câteva sfaturi (…) În ce priveşte politica, mi-a spus … am scris în carte.. măi copile, vezi-ţi de treaba ta şi lasă-te de politică„, a mai precizat Gigi Becali.

„Eu, cu lipsă de smerenie, am avut nişte semne. Păi dacă părintele Iustin Pârvu m-a chemat, Arsenie Papacioc m-a chemat şi m-a luat în braţe şi mi-a spus «în sfârşit s-au întâlnit inimile noastre». Ca să spună un Sfânt Părinte asta, înseamnă că acel om vede ceva în tine, e o mare bucurie duhovnicească„, a adăugat latifundiarul.

Citeşte şi: Gigi Becali i-a scris lui Traian Băsescu din închisoare. Ce MESAJ i-a transmis fostului preşedinte VIDEO

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat în 3 aprilie de către magistraţii Tribunalului Constanţa, după ce a ispăşit o pedeapsă de un an şi 10 luni, din sentinţa iniţială de trei ani şi jumătate.