Dezvăluirile milionarului Eduard Uzunov, BĂTUT cu pumnii în plină stradă VIDEO

Milionarul Eduard Uzunov a fost bătut cu pumnii, în trafic, de un şofer. Acesta din urmă a fost deranjat de manevrele pe care milionarul le-a făcut. Omul de afaceri a depus o plângere penală împotriva bărbatului care l-a bătut.

02 iul. 2014, 10:37
Dezvăluirile milionarului Eduard Uzunov, BĂTUT cu pumnii în plină stradă VIDEO

După intersecţia Dacia cu Calea Victoriei am trecut pe partea dreaptă pentru a-l lăsa pe cel din spatele meu să mă depăşească. Acesta fusese la semafor foarte violent prin claxon. După care m-a blocat în trafic, a tras maşina în diagonală. Eu având o maşină mică, un fiat 500, cabriolat şi făcându-i poze. I-am făcut fotografii, s-a enervat foarte tare, a început să dea cu picioarele în maşină, să tragă de oglinzi„, a povestit Eduard Uzunov.

Îi spuneam, domnule sunt cu copilul, nu mai înjura în halul asta. Şi a început şi mai rău. Nu ştiu, cred că era într-o fază mai nervoasă şi, în loc să se ducă la psiholog, şi-a vărsat nervii pe mine, pe maşina mea, în condiţiile în care eram cu fetiţa mea, cu Mari-Rose, de 13 ani. Am sunat la 112 şi un echipaj a venit şi l-a blocat pe Bd Aviatorilor, pentru că eu îl urmăream cu maşina. L-a oprit şi l-a legitimat„, a continuat omul de afaceri.

M-au sfătuit prietenii să merg să îi scot certificat. Nu vreau să îi fac rău domnului, vreau să trag un semnal de alarmă pentru că prin ce am trecut eu se întâmplă zilnic în trafic„, a încheiat Uzunov.

Milionarul Eduard Uzunov s-a şicanat în trafic cu un şofer. La intersecţia bulevardului Dacia cu Calea Victoriei, şoferul agresiv i-a blocat calea milionarului, a coborât din maşină şi a început să lovească autoturismul. Eduard Uzunov a ieşit din maşină, însă a fost luat imediat la bătaie de bărbatul agresiv.

Eduard Uzunov şi-a scos un certificat medico-legal şi a depus o plângere la secţia 1 de Poliţie din Capitală. Agresorul este acuzat de vătămare, lovire şi distrugere.