Dezvăluirile unui apropiat al Mădălinei Secuianu, modelul român care se află în COMĂ în Italia

Mădălina Secuianu, un cunoscut model român aflat în spital în Italia este în continuare în secţia de Terapie Intensivă. Cu toate acestea, ea a deschis ochii, iar medicii speră în recuperea ei, după ce a fost lovită de o maşină.

15 oct. 2013, 10:21
Dezvăluirile unui apropiat al Mădălinei Secuianu, modelul român care se află în COMĂ în Italia

La începutul lunii octombrie tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a suferit un grav accident. Astfel, ea a fost lovită de o maşină, iar anchetatorii încearcă să determine modul în care s-a produs accidentul. Potrivit Libertatea, o prietenă a frumoasei tinere a făcut o serie de declaraţii inedite, vorbind despre starea Mădălinei.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul vedetei românce aflată în comă: „A fost crimă organizată”

Se află încă în stare gravă, dar medicii spun că îşi va reveni. Aseară (n.r.: duminică seară) a deschis ochii pentru prima dată, dar nu poate vorbi. Chiar mă deranjează ce s-a spus, că s-ar fi aruncat singură în faţa maşinii. Nici vorbă de aşa ceva. A lovit-o intenţionat cineva care vrea să îi facă rău. Mereu spunea că a plecat din România, pentru că are prea mulţi duşmani care vor să îi facă rău„, a mărturisit tânăra, adăugând că părinţii modelului se află alături de ea în spital.

Citeşte şi Vedetă cunoscută, în stare critică la spital: „Trăieşte doar datorită aparatelor”