Dezvăluirile unui fost ministru: Gabriel Oprea folosea şi elicopterele în scop politic

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu l-a acuzat, miercuri, pe Gabriel Oprea că folosea elicopterele Armatei în scop politic, atunci când a fost ministru în Guvernul Boc.

28 oct. 2015, 15:23
Dezvăluirile unui fost ministru: Gabriel Oprea folosea şi elicopterele în scop politic

Dumnealui, în calitate de ministru (al Apărării, între 2009 și 2012 – n.red.), a simțit nevoia unui dispozitiv de securitate mai dezvoltat, care angaja resurse la fel ca la Ministerul de Interne. În deplasările sale în scop politic a folosit din plin resursele Armatei. (…) Ca să folosești banii din buget pentru deplasări cu elicopterul în scop politic în repetate rânduri denotă anumită atitudine față de sistem.

Deplasările cu elicopterul s-au făcut sub egida zborurilor de instrucţie. Dacă te deplasezi la o întâlnire de partid te folosești de mijloacele partidului„, a spus Corneliu Dobriţoiu, care i-a succedat lui Gabriel Oprea la conducerea Ministerului Apărării, informează digi24.ro.

„Dacă te deplasezi la o şedinţa de partid în teritoriu trebuie să foloseşti mijloace de transport personale”, a mai spus Dobriţoiu.

CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea, AUDIAT la Parchet în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină VIDEO

Fostul ministru a cerut demisia lui Oprea, care se află în centrului scandalului declanşat de moartea unui poliţist din coloana sa oficială, după ce a căzut cu motocicletă într-o groapă.

Citeşte şi: ANCHETĂ. Gabriel Oprea a folosit coloana oficială de peste 1.500 de ori în acest an