Dezvăluri incredibile: Experimente secrete privind călătoria în timp. Mărturii TOP SECRET

Călătoria în timp sau cea în lumi paralele reprezintă două puncte de atracție majore în viziunea oricărui om de știință. Chiar dacă au fost elaborate diverse presupuneri despre ceea ce ar implica o călătorie în viitor, există numeroși oameni care susțin că prin diferite metode au reușit să părăsească timpul actual și au călătorit în inimaginabilul viitor.

09 ian. 2014, 08:25
Dezvăluri incredibile: Experimente secrete privind călătoria în timp. Mărturii TOP SECRET

Timpul este o dimensiune a Universului și datorită faptului că nu este statică, putem înainte în ea cu ușurință. Profesorul Brian Cox , de la Universitatea din Manchester susţine într-una dintre lucrările sale că putem călători în timp doar într-o singură direcție, adică spre viitor, scrie efemeride.ro. Odată ajuns în viitor, omul ar avea libertatea totală de mișcare și ar putea să se întâlnească pe sine sau chiar pe urmașii săi, dar singura problemă este că nu ar mai putea să se întoarcă în timpul din care face parte.

Andrew Basiago și călătoria în trecut

Aceasta este o teorie interesantă, dar sunt numeroşi oameni care o contestă prin poveștile lor. Unul dintre ei este procurorul de origine americană Andrew Basiago. El a făcut o declarație șocantă prin care arăta opiniei publice că în timpul copilăriei sale a participat voluntar la programul Pegasus. Serviciile secrete americane antrenau atât copii, cât și adulţi pentru a-i trimite în diverse călătorii în trecut.

Aparatul cu care se realizau călătoriile, avea la bază un teleportator care fusese conceput după anumite schițe pe care le lăsase Tesla. Basiago susține că a fost trimis în mai multe misiuni, printre care și în 1863 la adunarea de la Gettysburg, sau în clipa în care Abraham Lincoln a fost asasinat.

Hakan Nordkvist, suedezul care a vizitat viitorul

Nordkvist susține că s-a trezit în viitor și era față în față cu persoana lui. Ei și-au comparat tatuajele și au vorbit preț de mai multe ore. Pentru a avea o dovadă clară, Nordkvist a filmat cu telefonul mobil întreaga poveste. Mai multe detalii nu se cunosc despre călătoria lui Nordkvist în viitor, dar există numeroase suspiciuni cu privire la veridicitatea poveștii sale.

Sir Victor Goddard vizitează viitorul

În cartea sa, Călătorii timpului: O nouă perspectivă, JH Brennan spune o poveste ciudată despre cum mareșalul Goddard are șansa să vadă viitorul. Goddard a fost trimis pentru a inspecta un aerodrom scos din funcțiune de lângă Edinburgh, numit Drem. Se afla într-o stare extrem de proastă, clădirile erau dărăpănate și pistele erau fisurate. Bărbatul a decis să zboare cu un aeroplan pentru a vedea din perspectivă lucrurile. O ploaie torențială a început brusc și doar după câteva minute aeroplanul a început să trepideze. Goddard a crezut că se va prăbuși, dar o minune s-a întâmplat. Ploaia s-a oprit și atunci când a privit în jos aerodromul era renovat, oameni in salopete albastre mișunau în toate direcțiile și pe piste se aflau avioane de culoare galbenă.
Patru ani mai târziu, Goddard a reușit să descifreze misterul întâmplării sale pentru că a revenit la Drem și a constat că totul fusese renovat așa cum văzuse el în urmă cu 4 ani.

Autostrada care duce spre trecut

În 1988, revista americană Strange publică un articol impresionant despre un anume LC, care a reușit să călătorească în trecut. După ce a luat masa cu partenerul său de afaceri, LC s-a urcat în mașina personală și s-a îndreptat spre Louisiana pe autostrada 167. Era 20 octombrie 1969, în jurul orei 1:30, când LC împreună cu partenerul său de afaceri s-au urcat în mașină pentru a porni spre casele lor. Autostrada 167 era goală, traficul fiind practic inexistent. Dintr-o dată cei doi au văzut pe marginea drumului o mașină de culoare roșie care părea desprinsă dintr-o altă epocă. În mașină se afla o femeie cu părul blond și un copil destul de mic.

Cei doi bărbați au încetinit și au întrebat-o pe femeie dacă are nevoie de ajutor cu mașina care părea desprinsă din anii 40. Cei doi au repetat de mai multe ori cuvintele dar se părea că femeia nu îi poate auzi. De văzut i-a văzut pentru că s-a uitat fix la ei, dar inexplicabil este faptul cum de nu a putut să-i audă.

Relatări fantastice ale celor care au călătorit în timp

Cei doi bărbați au realizat că ceva dubios se întâmplă, dar nu își putea explica ce. Pentru că femeia nu le-a răspuns sau poate că nici nu i-a auzit, cei doi și-au continuat drumul spre casă. După numai câți kilometri au realizat că întâmplarea pe care tocmai o trăiseră nu era normală, fapt pentru care s-au întors în căutarea mașinii suspecte. În locul unde o văzuseră nu mai exista nicio mașină și nici urme că ar fi fost parcată acolo.