DIAGNOSTIC DUREROS pentru Selena Gomez. Artista are o boală incurabilă

Cântăreaţa Selenea Gomez, în vârstă de 21 de ani, a primit o veste dureroasă. Tânăra a fost diagnostică cu o boală incurabilă, motiv pentru care şi-a anulat toate concertele programate în Asia şi Australia.

28 dec. 2013, 09:51
DIAGNOSTIC DUREROS pentru Selena Gomez. Artista are o boală incurabilă

În momentul în care Selena Gomez a decis să renunţe la concertele programare în Asia şi Australia, ofiţerii ei de presă au anunţat că aceasta nu se simte bine, că a suferit o cădere nervoasă şi că are nevoie de o pauză ca să îşi revină. Acum, adevăratul motiv pentru care artista şi-a anulat spectacolele a ieşit la iveală: tânăra a fost diagnosticată cu Lupus, potrivit huffingtonpost.com.

Lupusul este o boală cronică care se manifestă prin inflamaţie, durere şi leziuni ale ţesuturilor din întregul organism. Lupusul este o boală autoimună, în care sistemul imunitar al bolnavului nu reuşeşte să facă diferenţa între ţesuturile proprii şi intruşi, atacându-le.

Lupusul afectează rinichii, inima, plămânii şi celulele sanguine. Deşi o parte dintre bolnavii cu lupus prezintă simptome uşoare, boala se poate agrava. În cazul majorităţii bolnavilor, monitorizarea bolii şi administrarea unui tratament de întreţinere controlează simptomatologia şi previne apariţia leziunilor severe ale organelor.

CITEŞTE ŞI: Selena Gomez la primele audiţii pentru un rol în Disney. Vezi cum arăta la 12 ani fosta iubită a lui Bieber