Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de 9 ani cu Cătălin Andrieș

Diana Bişinicu ar fi divorţat în secret de Cătălin Andrieș, cu care s-a căsătorit în urmă cu nouă ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Rania, în vârstă de opt ani. Cântăreața nu a făcut niciun anunț în acest sens, până la acest moment.

07 mai 2021, 19:31
Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de 9 ani cu Cătălin Andrieș
Diana Bişinicu şi Cătălin Andrieş

Diana Bişinicu

a divorţat în secret. Artista ar fi decis să pună capăt mariajului, înainte de a sărbători zece ani de căsnicie. Motivele nu sunt clare, însă, artista ar fi avut mai multe probleme în ulimul timp, în relația de cuplu, potrivit Ciao.ro.

Totuși, un detaliu care atrage atenția în acest sens ar fi că Diana Bișinicu nu a mai postat fotografii în compania soțului ei de aproximativ un an, ceea ce a stârnit multe semne de întrebare.

Ultima poza de familie a fost postată de artistă în vara anului trecut, mai exact pe 4 iunie, iar de atunci a postat mai mult imagini cu ea, cu fiica ei sau legate de proiectele profesionale în care este implicată.

Citeşte şi: Diana Bişinicu, cântăreaţa preferată a lui Gigi Becali, a fost jefuită. Vedeta nu a anunţat poliţia. Motivul e INCREDIBIL!

Diana Bişinicu a divorţat în secret

Naşii de cununie ai cuplului sunt Gabriela Cristea și soțul ei de atunci, Marcel Toader. „Pe lista mea de nași erau foarte multe cupluri, machidoni sau nu, mi-am dorit că acel cuplu care urmă să ne căsătorească, să fie un exemplu de viață pentru noi. Mi-a plăcut că nasa vorbea la tv atât de frumos despre nasul încât am zis, Doamne, ce frumos! Așa îmi doresc și eu, să am o relație că a lor!

Nimeni nu se aștepta că nasa noastră, Gabriela Cristea, să se îmbrace și să danseze dansuri tratidionale armanesti erau extraordinari, erau extraordinari împreună. La plajă, nașul îi spăla nașei picioarele, înainte să se urce pe șeslong„, declara Diana Bișinicu la acea vreme.