Diana Dumitrescu și-a prins soțul în fapt, i-a găsit mesaje compromițătoare în telefon. „Sunt foarte geloasă. I-am verificat telefonul, l-am și urmărit”

Diana Dumitrescu este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Recent, aceasta a fost invitată într-un podcast, în care a povestit ce a găsit în telefonul iubitului.

18 nov. 2022, 11:30
Diana Dumitrescu și-a prins soțul în fapt, i-a găsit mesaje compromițătoare în telefon. „Sunt foarte geloasă. I-am verificat telefonul, l-am și urmărit”

Diana Dumitrescu este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Actrița are o relație foarte strânsă cu soțul ei, iar de când a apărut și rodul iubirii lor, copilul mult dorit, aceștia sunt și mai uniți. Invitată în podcastul ,,Detectorul de minciuni”, aceasta a dezvăluit cum și-a prins soțul în fapt, în trecut.

Ce a găsit aceasta în telefonul soțului

„Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul.(…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook. Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important, din punctul meu de vedere, e ca tu, ca femeie, să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a declarat Diana Dumitrescu.

Citește și: Accident spectaculos în București! Mașina unui tânăr de 21 de ani a ajuns sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Mai mult decât atât, aceasta susține că și-a urmărit soțul printr-o aplicație care poate verifica în timp real locația în care acesta se află.

„L-am și urmărit, am locația lui. De când a apărut Carol, nu am mai deschis, decât o singură dată când m-a rugat el să îi găsesc telefonul. Nu l-am surprins niciodată să îmi verifice telefonul, dar nu este exclus. Eu îi mai dau la un moment dat și îl găsesc prin mesaje, se uită, dar nu mă deranja pentru că nu am nimic de ascuns. Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap.”, a mărturisit Diana Dumitrescu, la „Detectorul de minciuni”.

Citește și: Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său. Drama prin care acesta a trecut, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare