Diana Gureşoaie, decizie RADICALĂ la finalul procesului „Prostituţie în showbiz”

Diana Gureşoaie, poreclită "strâmba lui Dodel" după relaţia cu fotbalistul Cristi Tănase, a fost la un pas de închisoare, în dosarul "Prostituţie în showbiz", iar acum, vrea să îşi schimbe viaţa.

19 ian. 2016, 12:01
Diana Gureşoaie, decizie RADICALĂ la finalul procesului „Prostituţie în showbiz”

Diana Gureşoaie va părăsi România pentru o lungă perioadă de timp.

CITEŞTE ŞI Diana Gureşoaie suferă din DRAGOSTE. Pentru cine plânge „Strâmba lui Dodel”

„Mi-am propus să îmi schimb viaţa radical. Aştept să se termine procesul şi vreau să plec din ţară, să studiez fashion, tocmai în Londra. Plec prin intermediul unui program în care ma încadrez perfect. Nu sunt nevoită să plătesc facultatea, îmi va fi asigurată plata integral de către ei. Este un împrumut oferit. Vreau să încep o viaţă nouă”, a mărturisit Diana, în exclusivitate pentru SpyNews.

CITEŞTE ŞI „Strâmba lui Dodel” a recunoscut în faţa judecătorilor: Ioan Neculaie mi-a dat 3.000 de lei ca să fac sex cu el!

Diana Gureşoaie a fost indicată de anchetatorii care au instrumentat dosarul „Prostituţie în showbiz” drept lidera fetelor care obişnuiau să presteze servicii contra cost. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei.