Diana Munteanu arată demenţial la 43 de ani. Cum îşi menţine silueta fosta soţie a lui Claudiu Niculescu

Diana Munteanu arată demenţial la 43 de ani. Chiar dacă a trecut printr-o sarcină și s-a luptat cu kilogramele în plus, acum aceasta are o imagine care este invidiată chiar de puştoaicele de 20 de ani.

21 iul. 2022, 11:05

Diana Munteanu arată demenţial la 43 de ani. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a avut mereu o siluetă impecabilă, în perioada când a fost însărcinată, s-a îngrăşat destul de mult, însă a reuşit să slăbească. Mai mult decât atât, de ceva vreme, reușește să se mențină la o greutate constantă, iar asta pentru că a adoptat un stil de viaţă sănătos.

Citeşte şi: Diana Munteanu a făcut marele anunţ. Cum dă de înţeles vedeta că se mărită

Diana Munteanu arată demenţial la 43 de ani

Diana Munteanu are o alimentație echilibrată și face sport zilnic. Dintre tipurile de mișcare, prezentatoarea este fan Pilates. Despre acest sport, se cunoaște faptul că ajută enorm de mult în tonifiere, dar şi că alungește mușchii. Diana și-a achiziționat propriul aparat pe Pilates, astfel încât să se poată ține de programul strict de mișcare.

Vedeta se bucură de o comunitate numeroasă, unde postează imagini, dar şi sfaturi pentru fani. Diana consumă foarte rar carne, iar meniurile ei se bazează pe legume sau lactate.De altfel, singura tentație în fața căreia Diana nu poate rezista este înghețata.

Diana Munteanu a fost căsătorită cu Claudiu Niculescu, însă mariajul lor nu a funcționat. Astfel, cei doi au luat-o pe drumuri separate, dar au o relaţie foarte bună privind creșterea fiului lor, David.

Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, despre stilul ei de viață.