Diana Bişinicu pregăteşte o revenire spectaculoasă pe scenă. Şi-a schimbat look-ul şi lansează o nouă piesă

Cântăreaţa Diana Bişinicu se pregăteşte să revină pe scenă, la mai putin de un an de când a devenit mămică. Artista a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre noua ei piesă realizată în colaborare cu fiul Ancăi Parghel.

17 oct. 2013, 18:07
Diana Bişinicu pregăteşte o revenire spectaculoasă pe scenă. Şi-a schimbat look-ul şi lansează o nouă piesă

Diana Bişinicu îşi pregăteşte revenirea cu o melodie R&B cu influente reggae. „Este vorba despre o compozitie a lui Tudor Parghel, fiul regretatei Anca Parghel. „Este o piesa foarte frumoasă, o piesă care promite. Probabil că într-o lună va fi gata melodia, mai lucrăm şi la show, la costume„, a povestit ea, pentru România TV

Până la revenirea pe scenă, Diana a ales să îşi facă o uşoară schimbare de look. Şi-a închis culoarea părului şi s-a inspirat din coafurile purtate de rusoaice. „Am adoptat toate împletiturile lor şi îmi plac foarte, foarte mult. Sunt adepta împletiturilor într-o parte„, a mai spus ea.

Chiar dacă îşi doreşte o revenire spectaculoasă, Diana nu are curajul să fie rebelă precum Iulia Albu sau Giulia. „Dacă eşti un artist bun nu e nevoie să epatezi, vocea contează cel mai mult„, este de părere Diana. 

Noua sa piesă va fi lansată la începutul anului viitor.