Diana Sar are covid-19. Cu ce simptome grave s-a confruntat vedeta din serialul „Vlad”

Diana Sar, frumoasa actriță care a jucat în serialul "Vlad", a dezvăluit într-un mesaj video că s-a infectat cu covid-19 şi a precizat care au fost simptomele cu care s-a confruntat și cum se simte în prezent.

25 nov. 2020, 17:32
Diana Sar are covid-19. Cu ce simptome grave s-a confruntat vedeta din serialul „Vlad”

Diana Sar a declarat că și-a pierdut gustul și mirosul la cinci zile după ce a început să aibă o stare accentuată de oboseală, deși, dormea destul de mult.

Diana Sar are covid-19

“A venit rezultatul de la testul pentru COVID-19 și este pozitiv. Sunt fericită că m-am izolat încă de la primele semne care erau doar ca la o răceală obișnuită. În prima seară m-am simțit mai obosită, deși, dorm în jur de 8 ore în ultima vreme, și deși aveam temperatura setată la 23 de grade (în casă), aveam un hanorac pe mine și dârdâiam de frig A doua zi m-a usturat puțin gâtul. A fost singura zi în care m-a usturat gâtul. A fost foarte puțin, ca și cum aș fi băut ceva rece cu o seară înainte și chiar băusem și am avut nasul puțin înfundat. În ziua trei-patru am început să mă simt mai bine”, a scris vedeta pe contul său de Facebook.

“Mi-a revenit energia. Am făcut sport acasă și credeam că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. Dar, în a cincea zi, mi-am pierdut complet gustul și mirosul. Am sunat la 112, am spus ce simptome am, a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat și în 48 de ore a venit rezultatul. Nu am avut febră deloc. Nivelul meu de oxigen este la 99%. Nu mă doare capul și nici nu m-a durut”, a mai spus Diana Sar.

Diana Sar, dezvăluiri despre viața personală și profesională

Întrebată în cadrul unui interviu despre o experiență care i-a schimbat enorm viața, tânăra artistă a mărturisit: „Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul „Vlas”. Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare. „Vlad” reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul „Noii infractori”, de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”.