Diana Şoşoacă a făcut 7 plângeri penale pe numele fostului soţ: „Am fost grasa lui. Domnul Silvestru Şoşoacă este chel, are burtă, are guşă, are carenţe grave de educaţie”

Diana Şoşoacă i-a făcut o nouă plângere penală fostului ei soț, Silvestru Șoșoacă. Liderul partidului naționalist S.O.S. România susține că fostul ei soț este urmărit penal de către procurori în mai multe dosare.

15 apr. 2024, 18:17
Diana Şoşoacă a făcut 7 plângeri penale pe numele fostului soţ: „Am fost grasa lui. Domnul Silvestru Şoşoacă este chel, are burtă, are guşă, are carenţe grave de educaţie”

Diana Şoşoacă își dă fostul soț în judecată, dar a vorbit şi despre decesele de la Spitalul Pantelimon, caz în care spune că va face o plângere. Senatoarea susține că ce s-a întâmplat la spitalul respectiv este similar cu decesele din perioada pandemiei. Ea a vorbit și despre situația imigrației și a acuzat guvernarea actuală de discriminare: 100.000 de oameni străini au prioritate la angajare în timp ce milioane de români sunt dați afară, dar și despre România care ar avea cel mai mare număr de femei victime ale violenței domestice.

A plecat la Serviciul Omoruri din Capitală unde a făcut o plângere penală împotriva soțului său. Cei doi se află într-un proces de divorț.  Anterior ,senatoarea și-a suspendat soțul din partid.

Potrivit Realitatea, Silvestru este acuzat de fosta sa soție pentru mai multe infracțiuni, printre care violența în familie și tratamente abuzive aplicate minorilor: „Având în vedere infracțiunea de ultraj, șantaj, amenințare și violență, și concomitent de autosesizarea Parchetului, cu privire la faptul că au existat violențe domestice și rele tratamente aplicate minorului, fetiței mele în vârstă de 11 ani”.

Silvestru Șoșoacă, condamnat definitiv pentru ultraj în dosarul legat de vizita jurnaliștilor străini agresați în biroul senatoarei Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă spune că Silvestru are șapte dosare penale deschise: „Din câte am înțeles, procurorul deja a început urmărirea penală împotriva domnului Silvestru Șoșoacă. Este considerat suspect pentru violență domestică și rele tratamente aplicate minorului. Este unul din cele 7 dosare penale care i-au fost deschise”.

Silvestru Șoșoacă a declarat în exclusivitate pentru România TV: „Regret că n-am pus-o la punct acum vreo 3 ani, doi ani și jumătate, când a început s-o ia razna. Atunci încă se mai putea. Am lăsat-o, am zis «hai că nu mai devine luptătoarea, dacă o îmblânzesc, nu mai e luptătorul ăla din arenă» și, într-adevăr, acolo chiar are nevoie de foarte multă forță. Dacă aș fi îmblânzit-o de atunci, cred că acum ar fi fost cu picioarele pe pământ și nu s-ar fi întâmplat prăbușirea SOS-ului și a mișcării naționaliste”.

Nouă blondă a lui Silvestru Şoşoacă o face praf pe Diana Şoşoacă: Tu: grasă, 136 kg în viu, cu partid construit de soț, urâtă, mincinoasă, frustrată. EU: frumoasă, deșteaptă, sexi, empatică, slăbuta, numai bună de măritat”

Diana Şoşoacă: „Bravo mie că sunt grasă, dar uite cât de grasă sunt eu, am inteligența peste medie, iar IQ-ul lui se raportează exact la nivelul mitocănesc, grobian la care a tratat femeia”

Diana Şoşoacă a vorbit despre jignirile la adresa aspectului ei fizic și despre hărțuirea online: „Nimeni nu are dreptul să hărțuiască nici măcar pe internet. Domnul Silvestru Șoșoacă este chel, are burtă, are gușă, are carențe grave de educație”.

Senatoarea spune despre Silvestru că este violent: „Este un violent, deci care este perfecțiunea domnului Șoșoacă să se raporteze la cât de grasă sunt eu sau cât de frumoasă și urâtă sunt eu. Până la urmă am fost grasa lui, așa grasă cum am fost, am fost grasa lui. Deci bravo mie că sunt grasă, dar uite cât de grasă sunt eu, am inteligența peste medie, iar IQ-ul lui se raportează exact la nivelul mitocănesc, grobian la care a tratat femeia”.