Diana Şoşoacă cere AJUTOR INTERNAŢIONAL. Senatoarea a încălcat demnitatea funcţiei şi va fi sancţionată: Sunt supusă discriminării, hărţuirii şi jignirii pentru că emit opinii!

Raportul privind „abaterile de la deontologia parlamentară” a senatoarei Diana Şoşoacă a fost depus la Biroul Permanent al Senatului, la cerere PNL.

21 apr. 2021, 15:48
Diana Şoşoacă cere AJUTOR INTERNAŢIONAL. Senatoarea a încălcat demnitatea funcţiei şi va fi sancţionată: Sunt supusă discriminării, hărţuirii şi jignirii pentru că emit opinii!

Diana Şoşoacă cere AJUTOR INTERNAŢIONAL. Senatoarea independentă susţine că este hărţuită şi supusă discriminării „pe criterii de religie şi etnie” şi că va cere ajutor internaţional.

Diana Şoşoacă cere AJUTOR INTERNAŢIONAL. Senatoarea a încălcat demnitatea funcţiei şi va fi sancţionată

„Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat şi susţinut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Şoşoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare (…) prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat şi utilizarea termenilor injurioşi şi ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Şoşoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcţiei şi solemnitatea activităţilor parlamentare desfăşurate în plenul Senatului”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”
Diana Şoşoacă vine cu un mesaj virulent la adresa Comisiei , în care îi acuză pe senatori că o supun discriminării, hărţuirii şi jignirilor pentru că emite „opinii” cu care coaliţia de guvernare nu este de acord. Aceasta a subliniat că va anunţa ambasadele şi va cere ajutor internaţional.

„Vă învederez că a devenit o obişnuinţă în Senatul României ca subsemnata să fiu supusă discriminării, hărţuirii, jignirii şi acuzaţiilor nefondate, doar pentru că emit opinii cu care partidele din coaliţia de guvernare nu sunt de acord. În acest context va anunţ că voi sesiza pe lângă instituţiile Statului Român, inclusiv instituţiile internaţionale cu prerogative în apărarea drepturilor omului, mai ales cu privire la discriminarea subsemnatei pe criterii de religie şi etnie, cu privire la exprimarea unor opinii de specialitate  juridică, având în vedere că subsemnata sunt de profesie avocat, dar şi cu privire la declaraţiile politice pentru care niciun om politic nu poate răspunde în niciun mod, încălcarea dreptului la liberă exprimare şi libertatea de opinie. (…)  Vă învederez că faţă de presiunile şi hărţuirea pe care le exercitati faţă de subsemnata, mă văd nevoită să anunţ toate ambasadele din România cu privire la linşajul la care este supus un DEMNITAR AL STATULUI ROMÂN ŞI VOI CERE AJUTOR INTERNAŢIONAL”, a explicat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „Poliţiştii primesc bonusuri la salariu dacă amendează şi încătuşează oameni”
 

 


loading...
Partenerii noștri